Колко усилия и време влагаме, за да се изпълни нашата

...
Колко усилия и време влагаме, за да се изпълни нашата
Коментари Харесай

Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Колко старания и време влагаме, с цел да се извърши нашата фантазията! Има доста способи да осъществите мечтаното допустимо най-скоро. Най-простият от тях е да си пожелаете нещо в избрана специфична минута от деня.

Всеки мечтае да откри благополучие, а от време на време наподобява, че за това е нужно толкоз доста. Искаме да намерим своята обич, удовлетворяваща работа, да вършим това, което ще ни разреши да осъществяваме себе си, или по-точно, ние просто се стремим да осъществим своите стремежи. Много хора към този момент са престанали да имат вяра, че фантазиите могат да се трансфорат в действителност и в действителност не е елементарно да се направи това. Ще ви трябват самообладание и старания. Има обаче метод да се реализира мечтаният резултат допустимо най-скоро - за това е належащо да си намислите предпочитание в „ златната (вълшебна) минута”. В този къс интервал ще имате неповторимата опция да заявите това, което желаете.

Какво е златната минута от деня?

Преди да се впуснете в реализацията на желанията си, би трябвало да разберете за какво тази вълшебна минута се назовава "златна " и по какъв начин се разграничава от другите. Всъщност тази минута в действителност е скъпа за всеки човек, изключително в случай че разбирате същинското й значение. Представете си, че в някакъв специфичен миг всяка казана дума, ще повлияе на живота ви, без значение какво казвате на глас. В тези няколко секунди се отваря канал за директна връзка с Вселената. Тя сигурно ще чуе каквото желаете в този миг. Не се предлага обаче да се насочат стремежи, които могат да навредят на другите. Дори да се извърши сходно предпочитание, то отрицателният му заряд може да се отрази на живота ви.

Важно е вашето предпочитание да е обвързвано с вашия живот. Разбира се, всеки от нас желае нашите близки да бъдат щастливи и здрави. Въпреки това те могат да се грижат сами за личното си богатство, вашата фантазия би трябвало да се отнася единствено до вас. Също по този начин не би трябвало да се насочат стремежи, като се употребява частицата "не ". Например, в случай че се стремите към положително здраве, кажете "Искам да бъда здрава ", а не "Не желая да съм болна ". В последния случай вие употребявате отричане, тъй че Вселената просто може да пренебрегва думите ви.

Помнете, че когато си пожелаете нещо, би трябвало да сте в положително въодушевление, което значи, че по време на "златната вълшебна минута " вашите мисли би трябвало да бъдат единствено позитивни. Вселената реагира освен на това, което споделяме на глас, само че и схваща какво мислим. Създайте си позитивна настройка и си представете, че към този момент сте покрай задачата си. Почувствайте същите усеща и страсти, които бихте претърпели, в случай че вашето предпочитание в този миг беше въплътено в действителността. Само вашата религия във вълшебството и могъществото на Вселената ще ви помогне да постигнете всичко, което желаете.

Как да изчислите златната минута

Оказва се, че не е толкоз елементарно да се свържете с Вселената: за това остава единствено една вълшебна минута. В този къс момент Висшите сили ще ви чуят и ще ви разрешат да поискате най-съкровеното за вас. Всичко, което поискате в този миг, обезателно ще се сбъдне.

Ето по какъв начин да изчислите "златната минута " на деня. Когато отправяте предпочитание, би трябвало да вземете датата и месеца като изходни данни. От 1 до 24 число на месеца, е часът, а номерът на месеца е "златната минута ". От 25 до 31 число става противоположното – месецът е часа, а датата е минутата.

Например, в случай че желаете да отправите желанието си на 21.03, можете да го извършите в 21:03 до 21:04часа. През този интервал ще работи "златната минута ". Ако желаете да си пожелаете нещо на 31.12, тогава го направете в 12:31 до 12:32 часа. Не забравяйте, че имате единствено 60 секунди, с цел да изкажете фантазията си.

Не е належащо да възлагате върху Вселената огромен товар: отправяйте по едно предпочитание дневно. В този случай те ще бъдат изпълнени доста по-бързо.

Нека всичките ви стремежи бъдат изпълнени. Бъдете щастливи!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР