Колко струва на една жена да се превърне в богиня?

...
Колко струва на една жена да се превърне в богиня?
Коментари Харесай

Близо два бона ако искаме на круиз с Кобилкина - slava.bg

Колко коства на една жена да се трансформира в богиня? По сметки на най-известната сексоложка у нас Наталия Кобилкина отговорът е 1715 лева Тя образува група за круиз към 5 гръцки острова и турският курорт Кушадась.

Обиколката с името „ Как да се превърнеш в Богиня “ започва на 16-и август и ще продължи общо пет дни.

"Много дами цялостен живот играят ролята на недоволни от живота си. Те са безконечни жертви, усещат се неоценени, нежелани, необгрижвани и нещастни. Тези дами непрекъснато се оплакват от мъжете си и непрекъснато имат проблеми с парите, килограмите, свекървите, шефките, клиентите, родителите и децата. В някои случаи с едно от изброените неща, а в други случаи – с всички. Тези дами молят Бог за помощ, само че като че ли Бог не чува техните молебствия и целият им живот си остава едно страдалчество. Причината – те не желаят да поемат отговорност за живота си и я трансферират на Бог, мъжете, родителите си или психолозите “, по този начин доктор Ко изясни таргет групата си.

По-рано сексоложката разгласи, че неналичието на положителни трептения се дължи на детски контузии от родителите, липса на верни образци, некадърност да бъдат признати нови модели на държание и други. Тя обаче намигна, че круизът няма да е единствено за семинари, а ще има време и за купони.

Цените за ранно записване варират сред 1550 и 1715 лева по отношение на това какви екстри съдържа каютата. Очаква се поетапно оскъпяване на пакетите.

Междувременно Кобилкина към този момент се е настанила на корабче в Гърция дружно със брачна половинка си Такис Дретакис. През последните дни тя е взела решението да се втали. „ Следя жена, която с сходен на моя бизнес изкарва милиони долари и наподобява феноменално добре и тя ми стимулира да отслабна и да измисля нови планове. И имам вяра, че в този живот някой нас ни въодушевява, а някой ние въодушевяваме и това е най-хубавия метод да се развиваме. “, написа в обществените мрежи тя.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР