Колко сигурни са вложенията ни в криптовалута, можем ли да

...
Колко сигурни са вложенията ни в криптовалута, можем ли да
Коментари Харесай

Инвестирайте до 15% от личните си финанси в криптовалута

Колко сигурни са вложенията ни в криптовалута, можем ли да разчитаме на бърза възвръщаемост на този вид инвестиция?

Темата разяснява в " Нашия ден " Симеон Русанов , отдел изследвания, NEXО: 

“В последните няколко години търговията с криптовалути набра изключителна известност, като притегля редица начинаещи трейдъри и вложители, които желаят да опитат да се възползват от криптореволюцията.

Рисковете, които крият този тип вложения е, че когато се доближи до загуба на криптовалута, тя  е трайна и невъзвратима. “

Най-сигурния метод е да държим вложенията в цифрови активи, така наречен " студени портфейли " . Това са една връзка от обществен и частен ключ, където общественият ключ е еквивалента на банковата сметка, а частният еквивалента на паролата в света, в които живеем “.

Какво, може да се случи с цифровите ни пари?

“Препоръката на  професионалистите е   да не се влагат повече от  10-15% от положението в сходен вид активи , защото пазарът е много динамичен.

Пазарът в криптовалути сега е много по-динамичен, само че крие опасности за хората, които не познават добре цифровите активи.

Проблемът на сходен метод е, че не можем да изкараме никаква възвръщаемост на нашите активи, а и доста от потребителите в екосистемата избират да държат активите си на централизирани тържища или в така наречен свят на децентрализираните финанси “.

България

“България е топ пет по вертикалата за цифрови активи. Краткосрочните цели са направа на високачествени игри и анимации, които са напълно български артикули. “

Повече можете да чуете от звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР