Колко пъти съм се заканвала, че ще променя начина си

...
Колко пъти съм се заканвала, че ще променя начина си
Коментари Харесай

Тялото, което заслужава новия бански на плажа

Колко пъти съм се заканвала, че ще трансформира метода си на живот от идващия понеделник, идващия месец или есента. Стотици пъти съм ограничавала захарта, тестените артикули и газираните питиета. Изпробвала съм всички вероятни диети. Десетки пъти съм обещавала пред огледалото, че ще употребявам стълбите вместо асансьора, че ще си смъква фитнес приложение (което този път в действителност да употребявам!), че ще отивам на работа с колело и че няма да лимитирам танците до два пъти годишно в някоя лятна дискотека. 



И въпреки че понякога съумявам да понижа килограмите и да се постегна от краткотрайния възторг за спорт, в последните години ми става все по-невъзможно да се преборя свраг номер 1 на всички дами – целулита. От години се оправдавам с храната, с децата, с работата, със напрежението... Но истината е, че до момента не бях разкрила нищо, което в действителност оказва помощ. И то не за месец или два, като мъчителните масажи и скъпите процедури, а трайно. И по този начин, до момента в който не срещнах моя истински съюзник в битката с целулита – 

Вдъхновен от спортисти, продуктът подсилва цели четири пъти резултата даже и на най-малките двигателни старания, които полагам всеки ден. Затова и към този момент се любувам на морските залези с леко сърце, тъй като знам, че една десетминутна разходка по плажа в композиция с моя " персонален треньор ", ще изглади кожата на проблематичните ми зони и ще ми даде по този начин изчезналото в последните години самочувствие на плажа. И ще ме въодушеви да се появя с новия си (малко изрязан) бански. 

По-стегнатата и тонизирана кожа се реализира с минимално изпитание и с вълшебните съставки в продукта –  микроводораслите Tisochrysis lutea , обитаващи морските води към вулканичните Канарски острови, кофеинът , който освобождава липиди, и бръшлянът , който в композиция с масаж подтиква физиологичното дрениране, стяга и тонизира на кожата.



Продуктите  имат изумителен резултат и спомагат за оправянето с портокаловата кожа. А в композиция с Eнергизиращата ексфолиант пяна и капсулите Slim Design на козметичния бранд, се веселя на още по-стегнат контур. Капсулите Slim Design , обогатени с кафяви водорасли и гуарана, спомагат за понижаване на тежестта и чувството за апетит. Обогатени с витамини C, B2, B3 и B6, те допринасят за поддържането на тонуса, понижават възприятието за изнемощялост и отмалялост. А кремообразната пяна, която ексфолира, изглажда и съживява сиянието на всяка кожа, без значение от пигмента и типа ѝ. 

С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР