Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да

...
Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да
Коментари Харесай

Племенникът на Слави изригна: Проваляте ми живота!

" Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот. " Така племенникът на Слави Трифонов – Теодор, за пръв път разяснява обществено персоналния си живот. Младежът изригна в обществените мрежи, а чашата на търпението му преля след следващата вест, че ще подвига женитба, а точно известният му вуйчо застанал на пътя на влюбените и не разрешил венчавката.

За живота на Теодор не се знае доста, а спекулациите по отношение на роднината на шоумен №1 у нас не стопират да се появяват. Именно непрекъснато приписваните му връзки и даже опцията за възможна женитба накараха Тео Трифонов да наруши дълго защитаваното безмълвие и да опровергае клюки по собствен адрес.

" Мисля, че пристигна моментът и аз да разясня всичко, което се написа по мой адрес. Колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте персоналния ми живот. Той си е мой и аз мога да си бъда с която се усещам благополучен. Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това за да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една неистина. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не ", беше безапелационен младежът в мрежата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР