Колко дълго можете да пазите своята изневяра в тайна? Година?

...
Колко дълго можете да пазите своята изневяра в тайна? Година?
Коментари Харесай

Да криеш любовника си на тавана цели 10 години

Колко дълго можете да пазите своята невярност в загадка? Година? Може би две? А какво ще кажете за цели 10 години? Това също би могло да се случи, само че Доли Остерайх подвига летвата прекомерно високо. Жената не просто се възползвала от своя ухажор, а го държала на тавана в интервала на връзката. Очевидно изневерите са били разнообразни през 30-те години на предишния век. Мнозина биха нарекли сходни връзки „ полово иго “, но като че ли и двете страни са били удовлетворени от постигнатото. Да стартираме всичко изначало. Доли се дами за своя брачен партньор Фред Остерайх (заможен производител) и по всичко проличава, че двамата изживяват своята приказка.

Публичният им живот е образец за останалите богаташи, те са постоянно усмихнати, наподобяват щастливи на всяка фотография и във всеки един миг демонстрират своята обич. И историята продължава по този начин до съдбовната 1913 година с едно доста особено запознанство. Дали годината е съдбовна или брачната половинка е изморена от брачния живот, не можем да знаем, но ориста си знае работата и от време на време работи без задръжки. Госпожа Остерайх се обадила на своя брачен партньор и го помолила да изпрати служащ от фабриката, с цел да огледа счупената шевна машина. На вратата почукал 19-годишния Ото Санхубер с вярата, че ще успее да завоюва доверието на началството си, както и по-добра заплата. Домакинята отворила вратата, носейки прозираща копринена тога и дълги чорапи.

Освен това, когато липсвала опцията на домашния уют, любовниците се възползвали от околните хотели, с цел да не престават своите занимания. Съседите пък не одобрявали сходни дейности и неведнъж съобщавали за извънбрачните занимания на брачната половинка, до момента в който Фред се труди за фамилния бюджет. Една вечер и той решил да повдигне въпроса и най-сетне да реши по какъв начин ще продължи животът му. Доли отвърнала, че Ото бил единствено нейният полу-брат по душа, с който прекарвали времето си дружно, говорейки за най-различни тематики от живота. И за в допълнение утешение удостоверила, че връзките им били единствено нереален и младежът бил средство да се запълва времето на домакинята, до момента в който се върне брачният партньор.

Този отговор не донесъл задоволително покой на брачна половинка и Доли взела значимото решение – изпратила Ото на тавана. Мнозина биха отказали сходно предложение, но Ото нямал семейство. На тавана имал единствено легло и маса, луксът не бил толкоз добре обезпечен за него. Интимният плебей обяснявал постоянно, че връзките им били като тези на майка и наследник, в случай че изключим някои други детайлности. Самотните вечери били време за отдаване на друго занимание – писането на любовни и престъпни истории с псевдоним. Доли пособия на своя ухажор да ги разгласява, употребявайки своята авторитетна фамилия. Следва и по-добрият въпрос: по какъв начин е допустимо Фред в никакъв случай да не разбере, че Ото е на тавана? Някои вечери мъжът чувал шумове от тавана, но не допускал и в най-дивите си мечти, че ще бъде част от историята в категория „ глупави хора “. Неговото умозаключение от необикновените шумове е вярата, че горе има призраци.

След 5 години със странните шумове, мъжът най-сетне предложил да се реалокират в друго жилище. Доли нямала нищо срещу, само че желала домът им да има таван. Ото бил освободен от своята клетка и изпратен по-рано в Лос Анджелис, с цел да чака новия си непрекъснат адрес. Веднъж щом местоположението става ясна, Ото изпреварва новодомците и се настанява в своята нова килия. И тъкмо тук се случва трагичният поврат. През 1922 година (близо 10 години от началото на аферата) фамилията стартира един доста сериозен скандал. Любовникът слушал и в един миг се тормозил доста за здравето на своята обичана. Хукнал надолу по стълбите с две от пушките на домакина. В опит да получи някакво отмъщение за една от най-дългите изневери в историята мъжът атакува любовника и получава три изстрела в гърдите, освен това от личните му оръжия. Докато нещастникът издъхвал, любовниците мислили версия за гибелта му. Окончателното решение било да инсценират грабеж. Доли била заключена от Ото в килера на дома, до момента в който той свалил часовника на Фред и се скрил на тавана.

Тропнал няколко пъти мощно от тавана, с цел да даде знак, че е добре прикрит, а Доли почнала да крещи за помощ. Полицията повярвала на тази версия, а брачната половинка бързо решила да стартира изначало живота си, карцирайки за следващ път любовника на тавана в новия си дом. Историята можела да се повтори, до момента в който не се появил Хърман Шапиро – брокерът на недвижими парцели. Вдовицата почнала да се влюбва и решила да даде скъпия диамантен часовник на някогашния си брачен партньор – същият е разгласен за откраднат, както се досещате. Хърман си спомнил заглавията във вестниците, получил една нескопосана история като отговор и си отпътувал. Същата вечер се появява и третия ухажор на Доли (точно по този начин, доста са). Рой Клъмб оказал помощ за изхвърлянето на оръжието на закононарушението.

Разпитите били дълги и изморителни, по тази причина Доли помолила Хърман да занесе храна на нейния полу-брат. Ото бил толкоз благополучен, че вижда друго човешко създание от години и бързо разказал цялата си история. Най-накрая историята почнала да се подрежда. Хърман изгонил Ото от вкъщи, а той, осъзнавайки, че ще бъде търсен за ликвидиране, бяга в Канада. Всичко останало било непокътнато в загадка най-малко за още няколко години, когато брокерът среща Ото и Доли още веднъж. Това е и последното му посещаване в полицията. Следват арести, а другите печатни издания съумяват да продават тази история цели 8 години след разплитането на сагата. Същото важало и за неговата половинка. Доли се оженила, изненадващо не за своя тавански секс плебей, а за мъж, с който имала спекулация цели 30 години. Нейният ухажор напуснал за финален път Лос Анджелис и в никакъв случай повече не се върнал. Доли умира през 1961 година на 81 години, а ориста на Ото по този начин и не става ясна, кариерата му на публицист не потегля в вярната посока, а и никой повече не се интересува от него.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР