Колко често ви се случва при ново запознанство, ако човекът

...
Колко често ви се случва при ново запознанство, ако човекът
Коментари Харесай

Двойки зодии, които намират общ език в общуването

Колко постоянно ви се случва при ново запознанство, в случай че индивидът ви се стори забавен, да го попитате коя е зодията му? Любопитство, в което може би търсим подобие, ориентир по отношение на някои черти на зодиакалния знак.

Е, колкото и да не ни се желае, звездната карта разкрива, че има значение по какъв начин и дали ще ни е прелестно да поддържаме връзка с представители на една или друга зодия, а също и дали ще създадем трайни другарства. Вижте няколко забавни, само че дълготрайни дружби в зодиака:

Водолей и Риби

Водолеят е остроумен и образован, до момента в който Рибите са огромни мечтатели и са склонни да бъдат доста прочувствени. За останалите знаци в зодиака, тези двата наподобяват прекомерно странни. Въпреки това, те могат да работят добре един с различен и да имат отлично другарство. Водолеят ще успее да задържи Рибите на земята, до момента в който прочувствените Риби ще оказват помощ на Водолея да бъде идеалист, да развихри своето въображение и да хармонизира своите усеща.
свързани новини10547на 17.11.20216685на 25.11.2021
Дева и Водолей

Още едно забавно в зодиака. За родените под знака на зодия Дева знаем, че те са огромни перфекционисти, демонстрират суровост и ненапълно внасят напрежение във всичко. От друга страна представители на зодия Водолей са умни, практични и разумни. Успяват да се оправят с делата по доста разумен и структуриран метод. Като двойка другари, а за какво не и любовна двойка, биха могли да измислят общ излаз от комплицираните обстановки, тъй като имат огромна интелектуална мощ, написа " Флагман ".

Скорпион и Везни

Скорпионите мъчно позволяват хората до себе си, те са мнителни, потайни, на моменти прекомерно затворени. Въпреки това Везните могат да пробият тяхната отбрана, а двата знака да извлекат максимума от едно чудесно другарство. Скорпионът ще внесе доста пристрастеност, активност и мощ в живота на Везните, до момента в който те ще покажат какъв брой е хубаво да имаш до себе си за другар някого, който да те обгрижва и изслушва.
свързани новини8521на 10.11.2021
Лъв и Дева

Егоистичният Лъв ще се трансформира в съвършен другар с уважаваната Дева, която на моменти също може да бъде егоистична. Това са два знака на зодиака, които постоянно слагат себе си на фундамент. Като другари, те непрекъснато ще се поддържат и ще си припомнят един на различен какъв брой са неповторими, само че пък не са изключени битки за власт, а в някои случаи и липса на доверие.

Лъв и Рак

Какво единствено! Взаимоотношения, които ще се градят върху грижовност. Лъвовете обичат да демонстрират внимание и към приятелите си. Но в лицето на представител на зодия Рак той има огромен шанс. Раците са домошари, грижовни са и желаят постоянно да са сигурни, че хората, на които държат получават това, от което се нуждаят. Силна обвързаност, споделеност и занимателни мигове.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР