Колко често трябва да се изключва напълно компютъра и какво

...
Колко често трябва да се изключва напълно компютъра и какво
Коментари Харесай

Имате компютър? Направете това, за да го запазите здраве

Колко постоянно би трябвало да се изключва изцяло компютъра и какво се случва, в случай че оставяте устройството в режим на заспиване от самото начало - това разяснява за радио Sputnik Денис Кусков , общоприет шеф на осведомително -аналитичната организация TelecomDaily.

Много консуматори не изключват компютъра или преносимия компютър си, когато приключат работата, само че оставят устройството в режим на заспиване, с цел да спестят време идващия път, когато го включат. Денис Кусков изясни по какъв начин това се отразява на продуктивността на устройството.
 С този трик ще сгъвате прането за секунди С този трик ще сгъвате прането за секунди
Често в натовареното си всекидневие се стремим да свършим допустимо най-вече неща и по този метод подценяваме домашните си отговорности....

" Критично е, че е малко евентуално компютърът да изпадне в " режим на заспиване ", когато се приберете от работа или го оставите вкъщи. Единственото нещо е, че в процеса можете да отворите огромен брой стратегии, които по-късно поемат работа на централния процесор във фонов режим “, - изясни специалистът.

Денис Кусков побърза да посочи, че стартирането на подобен брой стратегии, с цел да накара компютъра да замръзне в режим на заспиване, е извънредно малко евентуално, само че въпреки всичко е допустимо.

По този метод, в случай че оставите компютъра в " режим на заспиване " през работната седмица, е малко евентуално да му навредите. В същото време експертът поучава понякога да даде отмора на устройството.

" Най -малко един път седмично би трябвало изцяло да го изключите, с цел да го нулирате. Можете да изключите или рестартирате компютъра си, след което, когато го стартирате още веднъж, системата ще зареди единствено главните съставни елементи, които са нужни за пускане пълноценна работа “, посочи Денис Кусков в изявление за радио Sputnik.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР