Колективната пазарна оценка на криптовалутите се покачи до най-високата си

...
Колективната пазарна оценка на криптовалутите се покачи до най-високата си
Коментари Харесай

Ето кои криптовалути да избягвате около Коледа

Колективната пазарна оценка на криптовалутите се повиши до най-високата си стойност за последните 18 месеца, достигайки обща капитализация от $1.66 трилиона.

Въпреки това се предлага нерешителност, защото някои криптовалути демонстрират сигнали за свръхпокупка, което допуска нуждата да се заобикаля търговията с тях през идната седмица.

Въз основа на данните за показателя на относителната мощ (RSI) извлечени от CoinGlass на 23 декември, избрани криптовалути демонстрират признаци на свръхпокупка.

Следователно трейдърите може да обмислят да се въздържат от тези активи през идната седмица като част от постоянен метод за ръководство на риска.

По-специално, Oasis Network (ROSE), BakeryToken (BAKE) и Injective (INJ) съставляват нараснал риск за трейдърите въз основа на настоящите данни.

Oasis Network

Родният токен на Oasis Network, ROSE , сега се търгува на цена от $0.121, което демонстрира 2.5% нарастване за деня. Въпреки това неговият RSI демонстрира положение на свръхпокупка в 4-часовия, 24-часовия и 1-седмичния времеви диапазон, регистрирайки стойности надлежно 71, 76.07 и 95.4.

BakeryToken

Преминавайки към BakeryToken (BAKE), този децентрализиран борсов токен показва релативно по-нисък статус на свръхпокупка спрямо ROSE. И въпреки всичко е рационално да се въздържате от търговия с BAKE през идната седмица, като се имат поради равнищата на RSI, които са надлежно 73,35, 78,24 и 83,23 за 4-часовия, 24-часовия и 1-седмичния интервал.

Текущата комерсиална стойност на токена възлиза на $0.46, отбелязвайки 8% нарастване през последните 24 часа.

Injective

Що се отнася до Injective ( INJ ), настоящата му комерсиална цена е $40, отразявайки 3% растеж за деня. Въпреки това RSI разкрива завладяваща дивергенция. Докато седмичният показател на относителната мощ на INJ е удивително висок – 97.45, 4-часовият RSI е по-нисък – 57.15, под междинната стойност за пазара от 57.32.

Това разминаване сред краткосрочните и средносрочните равнища на RSI допуска евентуално доста възобновяване на INJ в близко бъдеще. Поради това е целесъобразно вложителите да се въздържат от търговия с монетата, до момента в който не откри нова наклонност.

Обикновено криптовалутите в прекалено бичи тренд са склонни да се отдръпват за общоприети пазарни корекции. Важно е обаче да се означи, че даже и свръхкупените активи могат да продължат да покачват цената си, като по този метод усилват риска, обвързван с търговията с тези токени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР