Колежка окраде Деси Банова Деси Банова остана без работа заради колежка.

...
Колежка окраде Деси Банова
Деси Банова остана без работа заради колежка.
Коментари Харесай

Беда сполетя Деси Банова, напълно съсипаха красивата съпруга на експрезидента Плевнелиев

Колежка окраде Деси Банова
Деси Банова остана без работа поради колежка. Шефовете на Нова тв са безапелационни, че няма смисъл да възобновяват рубриката на някогашната синоптичка. Малко преди да забременее тя съобщи, че напуща прогнозата за времето, защото желае да се занимава с по-мащабни планове.
Настоящата госпожа Плевнелиева стартира да води лична графа,
в която представяше историите на българи, осъществили се зад граница. Блондинката съумя да запише едвам няколко епизода и се отдръпна поради бременността си.

Но отсъствието й изигра неприятна смешка. Вероятно Деси Банова в никакъв случай няма да се върне в ефир със същата графа. Причина за това е амбициозната Гена Трайкова. Бившата тв водеща и сегашен основен редактор окраде концепцията на госпожа Плевнелиева. Трайкова към този момент има лична графа в предаването „ 120 минути “. В нея тя споделя историите на българи, осъществили се в чужбина.
По всичко проличава, че тя копира колежката си от Нова тв. И макар, че Деси Банова първа стартира рубриката за българи в чужбина, тя ще остане без работа. Мениджърите на Нова тв нямат никакво желание да рестартират плана й. Те са на мнение, че всичко това е изцяло ненужно, в случай, че в ефира на бТВ към този момент има такава графа, написа Хот сцена, базирайки се на „ Ретро “.

За сметка на кариерата на Деси, фамилният й живот процъфтява
„ Щастлива съм, тъй като огромната ми щерка ми оказва помощ в грижите за бебето “, сподели и някогашната синоптичка в предаването „ На кафе “. Тя разяснява също и за какво и двете ѝ деца носят името на Св. Йоан.
„ Винаги съм харесвала името Йоан, както за момче, по този начин и за момиче. Споделих го с Росен и с каката Йоана. При разнообразни визити във Франция и в Германия, се случи, тъй че влизайки в катедрала, виждах Св. Йоан. Най-интересното е, че на 1 октомври се празнува Св. Йоан, когато се роди Йоан и като че ли има Божия интервенция в избора на името “, съобщи Деси Банова.
Инфо: fakti.bg 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР