Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура, заяви лидерът

...
Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура, заяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Колегите трябва да поработят малко върху некоалиционната култура

Колегите би трябвало да поработят малко върху некоалиционната просвета, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

„ Вчера имахме много дълга среща с Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мария Габриел, сътрудниците от Движение за права и свободи по отношение на няколко решения. Предложението за „ Росенец " беше на нас, Движение за права и свободи и Демократична България. Имаше и други оферти, само че те са бързали да се покажат, което е неверно. Такива значими решения демонстрират силата на една некоалиция. Днес трябваше да ги внесем ", уточни Борисов.

„ Само да кажа, че в нашите оферти влизаха и транспортните тръби и фигурата на необикновен шеф. От Политическа партия имаше гневна опозиция. Млади са, учат се, ще се научат на некоалиционна просвета. Следващата седмица ще си подпишем и едно съглашение, по този начин както Христо Иванов желае ", разясни водачът на ГЕРБ.

По думите му след сходни решения е редно да има взаимно прессъобщение или с обща изява. „ Нямам срещу Кирил Петков да го заяви, не ме разбирайте неправилно, само че да опише това, което през вчерашния ден сме правили, с цел да може и трите партии да кажат какви са им били съображенията. И можеше да стане доста красиво, в случай че го бяхме оповестили през днешния ден след подписите и внасянето му в зала ", добави Борисов.

Относно мненията, че Борисов е имал 24-часова защита от Жандармерията на къщата му в Банкя, водачът на ГЕРБ сподели, че не е забелязал. „ Ако нещо ме тормози, то е кой ми следи къщата и с каква цел. Защо моят дом продължава да е под наблюдаване на мутрите ", разяснява още той.

„ Той е доста добър. Работих с него, до момента в който бях кмет. Мисля, че в десницата ще има проблем сред родата на Държавна сигурност и същински достоверното дясно ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР