Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното

...
Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното
Коментари Харесай

15 от най-добрите коледни филма на всички времена

Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното си време с обичания човек, гледайки прекрасен, фамилен филм? При това в уюта на празнично украсения дом.

Джордж Бейли, притежател на застрахователна компания, почтен, радушен, любящ брачен партньор и татко, е притиснат от несгодите. Готов е да се самоубие. И от небесата идва единственият свободен за момента ангел… 

Една трогателна коледна история, която ни демонстрира по доста прочувствен метод, че съществуват чудеса. Малката Сюзън освен потвърждава на майка си, само че и на други възрастни, че дядо Коледа е същински и че постоянно би трябвало да имаме вяра в положителното - Коледа, в Бог, в любовта...

Филм, който няма потребност от показване. Любимата на дребни и огромни коледна комедия е номинирана за два Оскара, има десетки други награди и номинации. А общият доход на кино лентата е от внушителните 534 мл. $. 

Щастлива любовна история, която основава положително въодушевление и ентусиазъм. Точно преди Коледа Сара и Джон се срещнат напълно инцидентно, до момента в който пазарят за празника, и прекарват целия следобяд дружно. Сара желае да остави на ориста да реши дали двамата са основани един за различен и дали им е писано да бъдат дружно.

Години по-късно двамата към този момент са обвързани с други, само че не могат да се отърсят от мисълта, че макар времето и дистанцията, някой ден те още веднъж ще се срещнат... Доста напрежение и усеща малко преди Коледа!

Извeстният комедиант Tим Aлън, носитeл нa Злaтeн глобус учaствa в тaзи мaгичeскa комeдия нa Дисни, която Рeople magazine нapeчe " eднa от нaй-шeговититe и игpиви истоpии, очapовaли публикaтa пpeз послeдното дeсeтилeтиe "!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР