Коледа наближава, а вие имате толкова много приятели, колеги, съученици

...
Коледа наближава, а вие имате толкова много приятели, колеги, съученици
Коментари Харесай

3 идеи за креативни и евтини коледни подаръци

Коледа наближава, а вие имате толкоз доста другари, сътрудници, съученици или родственици, че 3 заплати няма да стигнат, с цел да зарадвате всички тях с хубави дарове? Да, това време от годината е колкото вълшебно, толкоз и стресиращо. Ето за какво Натали от ви е подготвила няколко готини, изобретателни и относително бюджетни хрумвания за дарове. Свещи, фенери и рамки към този момент има на всички места и то на много положителни цени. Така че в случай че желаете да блеснете с повече автентичност, вижте нейните препоръки:

Буркан с чудо

Бюджетен и супер автентичен подарък, който можем да раздадем на купища другари и сътрудници е буркан с изненада. А изненадата - направи си самичък коледни курабийки. Идеята е следната - напълнете буркана със съставките за обичаните ви и изпитани във времето коледни курабийки . Направете го изобретателно и се постарайте да наподобява добре като изсипвате на пластове в тъкмо пропорции съставките тъй че сместа не просто да припомня, а да е 1:1 с истинската рецепта.
Изпишете ръчно нея на етикет, който по-късно завържете за буркана. Идейно, вкусно и с оставащ спомен - загадка рецепта.
 коледни дарове iStock/Getty Images
Подложки за какао

Направете си истински подложки за кафе, чай, парещ шоколад. Отидете до някой склад за дърва и изберете пън с диаметър 7-10 см. Помолете на място там да ви го нарежат на филийки. Въпросните филийки са съвършени за подложки за кафе, чай и други горещи питиета. Можете да ги персонализирате с име или да нарисувате снежинки, снежен човек, коледно дръвче, контур на еленче - каквото прецените, с писец.-->

Кошница с изненади

Най-богатият и пълнещ очите подарък е персонализирана кошница с изненади.

Единият вид е да подберете лакомства , които знаете, че са обичани на индивида, на к който подарявате. Но и класиката ще зарадва всеки. В случая можете просто да се спрете на най-различни лакомства и дребни коледни подаръчета, с които да напълните кошницата. Шоколади, бонбони, бутилка алено вино, някакви мезета, коледни играчки - изберете всичко в червени, зелени, златисти цветове, с цел да е напълно празнично.

Кошници се продават във всички домашни използва и единствено една панделка може да ги трансформира от елементарни, в коледни.
 Кошница с изненади iStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР