Колебаещите се щати ще определят изхода от президентските избори в

...
Колебаещите се щати ще определят изхода от президентските избори в
Коментари Харесай

Битката в Пенсилвания: може ли Байдън да спечели недоволните републиканци?

Колебаещите се щати ще дефинират изхода от президентските избори в Съединени американски щати във вторник. Един от най-важните от тези мощно оспорвани щати е Пенсилвания, където президентът републиканец Доналд Тръмп завоюва на косъм през 2016 година Ще може ли Джо Байдън да я върне на демократите, пита в преписка от този щат организация ДПА.

Дори девет години откакто към този момент не е военнослужещ, си проличава, че Боб Ярнал е морски пехотинец. Той е със крепко телосложение и късо подстригана коса. Петдесет и две годишният мъж даже носи спортна блуза с емблемата на корпуса на американските морски пехотинци и девиза им на защитната си маска: Semper fi ( " Винаги правилен " ).

Ярнал е бил морски пехотинец 25 години и като бял човек, уверен републиканец и деец той попада в целевата публика на президента Доналд Тръмп. Бившият сержант обаче изпитва неуважение към главнокомандващия, а това може да вещае проблеми за Тръмп, когато резултатите станат ясни във вторник през нощта.

Ярнал живее в окръг Монро в Пенсилвания - колебаещ се щат, където сякаш всеки глас е от голяма важност.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се решат в тези мощно оспорвани щати, където нито Тръмп, нито претендентът на демократите Джо Байдън има безапелационна преднина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР