Колата е скъпо нещо и човек може да работи с

...
Колата е скъпо нещо и човек може да работи с
Коментари Харесай

6 хитри трика, които предпазват колата от крадци

Колата е скъпо нещо и човек може да работи с години, с цел да си разреши да я купи. Отнема обаче по-малко от минута да я откраднат. Bright Side разкрива няколко хитрини, които всеки може да употребява, с цел да се защищити от автомобилните крадци. 

6. Бебешки видеомонитор

Кражбите нормално се случват през нощта, когато има по-малко хора и притежателят е малко евентуално да се появи. Дори и да нямате дете, можете да си купите бебешки видеомонитор. Така постоянно знаете се случва вътре на момента. Бебешките монитори имат нощно виждане и аудио, тъй че в случай че някой се опита да влезе в колата ви, ще бъдете предизвестени неотложно. Дори колата ви да бъде открадната, ще имате външния тип на крадеца, с цел да бъде открит по-лесно.

5. Кил суич (Kill Switch)

Опитни крадци имат потребност единствено от няколко секунди, с цел да възпламенят съвсем всяка кола – само че не и когато зареждането е спряно. Кил суичът е устройство, което прекъсва зареждането на мотора и не можете да запалите, до момента в който не го изключите. Обикновено в колите се поставят по няколко скрити кил суича, тъй че ще отнеме дълго време на крадеца откри всички. Единственият проблем с тези устройства е, че не е елементарно да инсталирате сами. Ако нямате електричарски умения, по-добре да отидете при механик. 

4. Свалящ се волан

Крадците са доста положителни водачи, само че даже и те не могат да карат кола без волан. Ето за какво може да инсталирате волан, който се смъква. Да, малко е шантаво да отидете на бизнес среща с кормило в ръце, само че сигурността изисква жертви. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР