Колаж , Novini.bgСъдът взе решение за обвинени в жестоко убийство

...
Колаж , Novini.bgСъдът взе решение за обвинени в жестоко убийство
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста обвинените за убийството на пастира в село Антон

Колаж, Novini.bg

Съдът взе решение за упрекнати в грубо ликвидиране братя.

Апелативен съд - София удостовери като вярно и законосъобразно определението на Окръжен съд - София, с което по отношение на братята Дончо и Красимир Петрови бе избрана най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по обвиняване за ликвидиране в съучастничество на овчар в софийското село Антон.

Според съда няма разколебаване на обоснованото съмнение, че имено те са пребили пастира и вследствие на това гибелта му е настъпила постепенно и трудно. Магистратите регистрират също високата социална заплаха на осъщественото, както и високата възможност при смяна на мярката обвинените да се укрият и да извършат други закононарушения.

Определението на САС е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Двамата братя за следващ път обявиха пред магистратите, че са почтени.

Дончо Петров означи, че " в никакъв случай не е взел участие в такива неща ", както и че би трябвало да се грижи за многото животни, които отглежда, тъй като те ще измрат, а това е 20-годишен труд. Брат му Красимир пък сподели, че би трябвало да го пуснат, тъй като " работи от мрачно до мрачно " на две места и се грижи за възрастните си родители, написа Novini.bg.

Съдът обаче реши, че ползите на обвинените лица няма по какъв начин да преобладават отбраната на публичния интерес, защото в тази ситуация става въпрос за осъществено съзнателно и извънредно тежко закононарушение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР