Колаж Фейсбук, novini.bgПоследните думи на Виктория Василева като депутат разчувстваха

...
Колаж Фейсбук, novini.bgПоследните думи на Виктория Василева като депутат разчувстваха
Коментари Харесай

Последните думи на Виктория Василева в Народното събрание разплакаха Тошко Йорданов

Колаж Facebook, novini.bg

Последните думи на Виктория Василева като народен представител разчувстваха мощен човек в " ИТН ".

Парламентът приключи предварително пълномощията на заместник-председателя на парламентарната група на „ ИТН “ Виктория Василева. Преди седмица тя подава оставката си като депутат.  

" Сигурна съм, че решението да напусна Народно събрание за някои от вас е било изненада, за друга част може би е било шокиращо, за третата група, които ме познават, не е било изненада. Политика се прави с разум и сърце, а не с лакти, зъби и нокти. Ако неналичието на разум може да бъде обезщетена, то неналичието на сърце – в никакъв случай ", сподели тя в последните си думи в това Народно заседание.

Благодаря на всички, които се отнасяха с мен към с схващане, почитание и колегиалност. Това решение го взех сама и с цялостното схващане какво върша, допълни Василева. 

Това, което ни прави сполучливи хора, освен политици, е когато забравим „ аз “ и стартираме да мислим за " ние ". 

Казвам " довиждане " единствено на личните си илюзии, приключи тя.

Последните думи на Василева разплакаха Тошко Йорданов, който не скри възприятията си. 

" Думата и не ставаше на две, работата и беше добра и оперативна. Василева е от хората, които имаха сърце и разсъдък. Надявам се, че напускането и е къса отмора и скоро ще я забележим още веднъж – имаме потребност от хора като нея ", обърна се към Виктория Василева Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия, написа Novini.bg. 

" Благодаря на Виктория Василева за работата и време ни дружно. Това, което сподели Виктория Василева е, че в партията всички са свободни. Тя постъпи правилно – напуща Народно събрание, не като някои хора, които не бяха по този начин почтени ", каза Тошко Йорданов, визирайки отделилите се депутати от Има Такъв Народ, които заеха местата на самостоятелни народни представители. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР