Колаж Фейсбук/Десислава Атанасова, БулфотоНежното острие на ГЕРБ за пореден път

...
Колаж Фейсбук/Десислава Атанасова, БулфотоНежното острие на ГЕРБ за пореден път
Коментари Харесай

Атанасова, ГЕРБ: Служебното правителство на Радев не се справя с нищо

Колаж Фейсбук/Десислава Атанасова, Булфото

Нежното острие на ГЕРБ за следващ път захапа президента.

Много ми е необичайно, че след две години непровеждане на сходен съвет (КСНС) президентът в този момент разбра, че има заплаха от четвърта вълна от COVID-19в България. Може би в този момент разбра, че има заплаха и от мигрантска рецесия. Мои сътрудници от нашата парламенатрна група бяха на место и ревизираха какво става в мигрантските центрова. Очевидно е, че президентът в този момент се пробва да извива ръцете на парламентарно показаните групи за актуализация на бюджета като сподели, че чак тогава ще връчва мандатите. Има обаче конституционни процедури. Той с изключение на, че е разединител на нацията, което е потвърдил, се трансформира и в рекетьор за парламентарно показаните групи. Това съобщи пред журналисти Десислава Атанасова в коридорите на Народното събрание.

Според нея не могат да се слагат такива условия, тъй като нито една партия не би подписала празен чек против неразбираеми условия защо и по какъв начин ще се харчат тези пари.

„  остави подредена финансово и стопански постоянна страна. Всички рецензии, че е имало пари до юли, август или септември, изрично не са правилни. Нашето държавно управление беше отговорно, когато залагаше в бюджета средства за справяне с Коронавирус рецесията “.

Тя зададе въпрос към президента каква външна политика води откакто сега има мигрантски напън от Гърция и Турция: „ Това служебно държавно управление се роди под президентския пестник. Призивите му бяха, че Народното събрание е на улицата. Сега цялата изпълнителна власт е в негови ръце. Неговото служебно държавно управление не се оправя с нищо “.

Атанасова дефинира атмосферата в Народното събрание като „ ужасна “. „ В сряда още веднъж обществото ще бъде очевидец на следващия трагичен ден за българския парламентаризъм “, безапелационна беше тя, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР