Кокосовите орехи са тропически плодове на палмовото растение кокосова палма,

...
Кокосовите орехи са тропически плодове на палмовото растение кокосова палма,
Коментари Харесай

Кокосът е ВРЕДЕН в тези случаи

Кокосовите орехи са тропически плодове на палмовото растение кокосова палма, което се среща необятно в Индонезийските острови, Южна Америка, Хавай и към екватора, където има непрекъсната слънчева сила и влага.

Кокосът има разнообразни използва, като се употребява съвсем целия: плодът се изсушава и се вършат стърготини, може да се употребява за изработката на гъст крем, използван в кулинарията, може да се употребява недопечен, да се пие сока му или да се трансформира в кокосова захар.

5 изгоди от кокосовото брашно

Ползи
12 научно потвърдени естествени средства против екзема. Вижте по какъв начин се употребяват
Повече от 10% от популацията страдат от някаква форма на екзема. Хората постоянно употребяват термина екзема взаимозаменяемо с атопичен дерма...
Прочети повече
Ползите са многочислени. Кокосът е богат на потребни мазнини, които управляват неприятния холестерол и набират хранителни субстанции на организма единствено в една лъжичка.

Полинаситените мазнини в кокоса благоприятстват сърдечно-съдовата активност и управляват метаболизма. Те са богати на витамини А, Е и С, които понижават алергичните реакции и работят като антиоксиданти.

Кокосовата вода успокоява стомашни проблеми и работи антибактериално на чревната микрофлора. Тя е известна с това, че бързо и дейно утолява жаждата и поддържа организма хидратиран в изискванията на непоносими жеги и прегряване.

С какво е потребна кокосовата вода?

Вреди
Кокосовото масло прави магии с косата и кожата ни
Маслото, получено от кокос, се счита за в действителност доста потребно. Богато е на мастни киселини и разнообразни онтиоксиданти, настоящи подхран...
Прочети повече
Прекомерната консумация на кокоси може да докара до диария и болки в стомаха, както и да утежни панкреатичната непълнота.

Диабетиците се предлага да не употребяват несъразмерни количества кокос, тъй като има наличие на захари в месестата част и костилките.

Маслото е извънредно калорично и би трябвало да се внимава с неговата приложимост. Хора с наднормено тегло могат да го употребяват като натурален сурогат на разнообразни олиа, тъй като е стабилно на високи температури и не става канцерогенно.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР