Кошмар във Варна: Кървава сцена в изборна секция. Председател на

...
Кошмар във Варна: Кървава сцена в изборна секция. Председател на
Коментари Харесай

Кошмар във Варна: Кървава сцена в изборна секция

Кошмар във Варна: Кървава сцена в изборна секция. Председател на секция във Варна е потърпевш в изборната нощ. Кадри от наложителното видеозаснемане демонстрират по какъв начин мъжът лежи на земята в локва от кръв.

Според подадената информация си е блъснал главата.

Отчитането на резултатите обаче, е траяло.
От видеото, оповестено в платформата на ЦИК за видеонаблюдение, се вижда, че мъжът лежи в продължение на към 10 минути. дошъл е и екип на Спешната помощ.
Член на СИК стартира да попива кървавата локва с забрадка, до момента в който различен демонстрира, както е разказано в методическите инструкции, бюлетините на камерата.

Снимка: Видео/bTV

на 9 юни се организираха избори 2 в 1 – за Европейски парламент и Народно заседание. Сгрешени протоколи сътвориха усложнения на две районни изборни комисии и забави отчитането на резултата от вота в Пловдив. Въпреки, че не се стигна до отваряне на чували и наново преброяване на бюлетини, закъснението принуди представителите на секциите да изкарат нощта в две панаирни покои, едната от които с развалена климатична система.

Кошмар във Варна: Кървава сцена в изборна секция (СНИМКИ) 11.06.24 08:21 Голям пожар пламна в кв. „ Манастирски Ливади “, има умрял 11.06.24 07:41 При 100% обработени протоколи: ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ, вижте кои са втори и трети (СНИМКИ) 11.06.24 07:31 Вторникът още веднъж ще бъде парещ, в края на седмицата стартира захлаждане 11.06.24 07:00 Плодове, които не престават да узряват, откакто ги купите 11.06.24 06:45

Източник: bTV

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР