Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес,

...
Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес,
Коментари Харесай

Коко Каменаров и Радина Червенова с нов бизнес след изгонването им от БНТ

Коко Каменаров и Радина Червенова са почнали нов фамилен бизнес , разбра HotArena .

След като и двамата бяха отстранени от Българска национална телевизия в границите на няколко месеца, те са решили да основат своя компания. " Малката компания " ЕООД се води на името на Каменаров и е учредена на 26 юли тази година. 

По същото време Коко към този момент беше отхвърлен от директорския пост в Българска национална телевизия след присъда за шофиране в нетрезво положение. Офисът на новата компания се намира в София, наоколо до Майчин дом. 

Капиталът й е 500 лева, а активността, с която ще се занимава, е медийни съвещания, реклама и програмен продукт. Според осведомени концепцията за бизнеса е на брачната половинка на Каменаров и най-вероятно ще му се посвети напълно, откакто стана ясно, че и тя е отстранена от малкия екран. 

Години наред Радина беше лицето на централната емисия вести " По света и у нас " , само че в последните две години изявите й се разредиха фрапантно поради заболяване.

След като стана ясно, че всичко със здравето й към този момент е наред, феновете нямаха самообладание да я видят назад на екран. Тя обаче изненадващо подаде оставка малко преди да навърши пенсионна възраст. Според осведомени пръст в решението й има новият шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. 

Засега тя не разкрива детайлности за новия фамилен бизнес, само че е безапелационна, че няма да се причисли към друга медия, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР