Коко Динев остави бебето на Емилия след раздялата им, научи

...
Коко Динев остави бебето на Емилия след раздялата им, научи
Коментари Харесай

Коко Динев остави бебето на Емилия! Тя пък го повери на родителите си

Коко Динев остави бебето на Емилия след раздялата им, научи HotArena.

Мира неотдавна навърши една годинка, само че за жалост няма по какъв начин да живее дружно с майка си и татко си. Двамата се разделиха по всяка възможност дефинитивно преди няколко месеца и през днешния ден певицата е щастлива с новия си другар – арабския милионер Жорж Башур .

Понастоящем за детето се грижат главно родителите на певицата в родното й градче Габрово. За това призна пред  „ България Днес “ бащата на предприемача – Иван Динев .

То детето е още бебе – споделя 68-годишният дядо. – Гледат го в Старозагорско, откъдето е Емилия. С нея се разбирам доста добре, както и с Анелия “.

Бащата на Динев сходно на него има деца от две дами – това са Коко и брат му Ростислав , който живее в Германия. Иван и майката на Коко са към този момент много възрастни и няма по какъв начин да се грижат за дребната Мира.

Другият наследник на предприемача от Емилия – Иван , тази година ще навърши 10 години и е възпитаник в частно учебно заведение в София.

На певицата в този момент се пада комплицираната задача да съвместява участия, грижи за децата и новата си любовна тръпка Жорж Башур.

След раздялата с Динев, той има право всяка седмица да вижда децата си. Той се лута ту в София, ту в Сандански, където върти бизнес със фамилния хотел и казиното край Кулата.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР