Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо вдига сватба, научи HotArena. По-голямата му

...
Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо вдига сватба, научи HotArena. По-голямата му
Коментари Харесай

Брендо вдига тайна сватба

Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо подвига женитба, научи HotArena. По-голямата му дъщеря Александра се готви да мине под венчило единствено година, откакто се сгоди на остров Миконос. Брендо обаче щял да пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния елит при цялостна интрига.

Издирваният с алена бюлетина от Интерпол разбойник има присъди у нас, Италия и Румъния и съгласно криминалисти надали щял да рискува свободата си единствено, с цел да води щерка си до олтара. Александра разпратила предложения на към стотина посетители. Изненадата на околните й била голяма, защото на сватбената картичка липсвали дата, място и час на венчавката, разкриха получили необикновената покана посетители. От съображения те щели да им бъдат обявени в допълнение. Така младоженците и техните фамилии се надявали да избегнат освен щракването на белезниците за Брендо от цивилни служители на реда, само че и любопитните папараци. Александра и бъдещият й брачен партньор очаквали да се появят предрешени като посетители служители на реда, по тази причина за всеки случай подсигурили сватбения ваучър с голям брой охранители.

Бъдещият шурей на Брендо толкоз се тормозил да не се прочуе около неговото престъпно минало, че упорствал Александра да изтрие общите им фотоси в обществените мрежи. Наскоро тя се похвали, че годеникът й я изненадал с сантиментално и ексцентрично прекарване. Той украсил дома им с балони, на които закачил фотоси от екскурзиите и общите им сантиментални моменти.

Бъдещата булка Александра работи като продуцент в Би Ти Ви. По-голямата дъщеря на Брендо се труди от няколко месеца в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, където се грижи за всичко, което се случва преди и по време на фотосите на занимателното предаване. Александра приключила публицистика в Лондон, а по-късно се опитва да пробие в стилния отрасъл. След като начинанието й удари на камък, тя отпраши зад океана, с цел да кара стаж в американски медии.

Освен че баща й няма да участва в най-щастливия момент в живота й, щастието на Александра няма да е цялостно и по други аргументи. От няколко години поискане на Комисията за придобиване на нелегално имущество КП КОНПИ са запорирани десетки сметки на семейството с финанси за 22 млн. лева Заедно с безследно изчезналия Брендо, по делото са погнати някогашната му брачна половинка и майка на двете му щерки Моника Добринова, самата Александра и доведеният му брат Симо Карайчев. Моника бе оправдана по делото за присъединяване в незаконната група на Брендо, за която той получи 6-годишна присъда у нас. Банев изчезна безследно преди да попадне зад решетките. Докато бе в неопределеност, през септември 2017 година Италия удостовери 20-годишната му присъда за трафик на кокаин от Южна Америка към страната на ботуша. По същото време той получи 10 години затвор в Румъния за продажба на 50 кг. кокаин на сътрудник под прикритие, писа Уикенд.

По-малката му щерка Лара не стана клиент на Темида и бе пощадена, защото е малолетна. От няколко години тя е щастливо обвързана и дружно с приятеля й Тома постоянно пътуват до екзотични кътчета по света. С пътуванията си тя се пробва да не помни за кошмара, който претърпя като 10-годишно дете. През 2013 година хлапето бе отвлечено пред дома й и прекара цели 50 дни в плен, а Брендо заплати откуп за свободата й. Така и не се разбра каква сума са поискали похитителите, само че по неофициална информация родителите й са броили 5 млн. евро, с цел да пуснат щерка им невредима.

Малко след освобождението й майка й Моника призна, че Лара още сънува кошмари. Брендо обаче я изпрати в Лондон, с цел да учи в британската гимназия „ Кинг Едуард ”. Единствено десетките гардове, които продължавали да я охраняват, й напомняли за преживения призрачен сън като пленница.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР