„Кокаиновият крал” Евелин Банев – Брендо отново показа, че е

...
„Кокаиновият крал” Евелин Банев – Брендо отново показа, че е
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Брендо плажувал в Лозенец, крил се в микробус

„ Кокаиновият крал” Евелин Банев – Брендо още веднъж сподели, че е на светлинни години над домораслите нашенски разбойници. Гангстерът, който през септември 2021 година бе хванат в Украйна, където прекарал последните 5 години, е плажувал скрито в България, без да бъде засечен нито от Гранична полиция, нито от сътрудниците на Интерпол, които сякаш го търсят „ под дърво и камък”.



Източник на Lupa.bg от ъндърграунда разкри, че цялото лято на 2021-а биг босът прекарал в личния си хотелски комплекс „ Оазис” на брега на морето в бургаското с. Лозенец.

Отявлен почитател на филмовата трилогия „ Кръстникът”, какъвто е Брендо, изпитал интелекта на криминалистите и своята храброст, като се открил в първокласен, особено оборудван микробус мерцедес със затъмнени стъкла на паркинга на комплекса и по през целия ден несмущаван ровел в интернет с организиран от ятаците си преносим компютър.



Мафиотът със страховито добро име по целия свят даже „ дърпал” интернет от wi-fi връзката на хотела, разкри източникът на Lupa.bg. С пребиваването на тайния посетител били осведомени и защити хора от личния състав, които снабдявали боса с храна по негов усет непосредствено в микробуса.

Нашият осведомител е безапелационен, че Брендо изкарал цялото лято в Лозенец, като по късни доби даже плувал в морето, несмущаван от противников очи.



Преди време Брендо бе щракнат да си лафи в „ Оазис “ с тунинговчикът на фолкпевици доктор Ангел Енчев

Чак през септември се върнал в базата си в Украйна, където бе и задържан за малко. На 6.09. 2021 година гангстерът бе сгащен във вилно населено място в Святошинский регион покрай Киев, където живуркал умерено цяла петилетка.

През 2016 година „ кокаиновият крал” избяга от България с подправен паспорт, откакто беше наказан на 6 година затвор за пране на пари. Той съумя, тъй като беше оставен на независимост до изговаряне на присъдата с най-леката мярка - „ подписка”.

Брендо наел къща на 15 км от Киев, като неведнъж е пътувал в чужбина, открили украинските проверяващи. Една от дестинациите му била с. Лозенец, както разкри информаторът на Lupa.bg.



Киевската полиция получила информация за българския наркобарон от Румъния, където Банев е наказан на 10,5 година за наркотрафик. Той има и 20-годишна присъда за дрога и пране на пари в Италия, откакто беше хванат при акция „ Кокаинови крале”.

Две седмици след ареста, обаче, Брендо още веднъж излетя на независимост. Според решение на Апелативния съд в Киев, издадено на 21 септември, българинът е освободен от килията с аргумента, че е станал украинец и съгласно локалните закони не може да бъде екстрадиран в България, както искаше нашата прокуратура.

Затова и арбитър Иван Рибак анулира краткотрайния арест на Брендо и го освободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР