"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" планира да лансира Costa Coffee в

...
"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" планира да лансира Costa Coffee в
Коментари Харесай

Costa Coffee в България ще се продава и на вендинг машини

"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " възнамерява да стартира Costa Coffee в най-малко 10 от своите 28 пазара през идната година, измежду които България, Гърция, Унгария, Полша, Румъния, Русия и Швейцария. Това ще отговори на необятен кръг от потребностите на консуматори и клиенти в голям брой канали и мотиви, в сходство с визията на "Кока-Кола ХБК " да бъде водещ сътрудник в напитките, оповестиха от компанията.

"Това е страхотна опция, която ще сътвори същинска добавена стойност за нас и нашите клиенти. Включването на толкоз мощен бранд като Costa Coffee в нашето портфолио ще ни разреши да покрием повече мотиви за консумация, да партнираме още по-пълноценно с нашите потребители във всички канали и да подсилим напъните си да адресираме всеки мотив за консумация денем. Нашата добре открита инфраструктура, процеси и опит в дистрибуцията на кафе ни дават убеденост, че ще се оправим с тази вълнуваща опция ", съобщи основният изпълнителен шеф на "Кока-Кола ХБК " Зоран Богданович.

Кафето е една от най-доходоносните и бързо растящи във връзка с доходи и облага сфери в региона на напитките. Това е многомилиардна категория на 28-те пазара на "Кока-Кола ХБК ", която се чака да пораства с 4% на годишна база, подчертаха от водещата компания. "Щастливи сме да си партнираме с "Кока-Кола ХБК ", с цел да достигнем до повече потребители с нашето ужасно кафе. Това ново съглашение е образец за това по какъв начин Costa Coffee оказва помощ на Coca‑Cola да стане компания с цялостно портфолио от питиета ", съобщи Дженифър Мен, президент Global Ventures в The Coca‑Cola Company.

The Coca‑Cola Company закупи Costa Coffee през януари тази година. Компанията разгласи, че ще се концентрира върху разширение на предлагането на вендинг и готовите за консумация артикули. Costa Coffee е водещата компания за кафе в Обединеното кралство, със мощно наличие в Европа, Азия, Близкия изток и Африка. "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " разгласи преди две седмици, че от средата на септември ще приключи разпространяването на кафе "Лаваца " на българския и на няколко други пазара.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР