Когато започнете да се срещате с някого, първо изглежда, че

...
Когато започнете да се срещате с някого, първо изглежда, че
Коментари Харесай

Несъвместимост във връзката: 10 признака, че не сте един за друг

Когато започнете да се срещате с някого, първо наподобява, че като че ли сте намерили идеала си за мъж. Но с времето „ пеперудите в стомаха “ отлитат и стартирате да забелязвате в него неща, което в действителност не ви харесват, с което не сте съгласни да се примирите.

Може даже да сте се влюбили безумно в него, само че в случай че сте несъвместими, връзката по този начин или другояче няма да се получи. И ето признаците на несъответственост, които не трябва да се подценяват:

Имате разнообразни визии за ръководството на финансите

Парите са значим фактор във връзката. Начинът, по който всеки от вас ръководи финансите, директно въздейства върху съвместимостта. Ако единият от вас е податлив да харчи доста, а другият – да икономисва доста, тогава сте несъвместими, тъй като би трябвало да поддържате взаимен бюджет, най-малко отчасти.

Имате разнообразни хрумвания за отмора

Може би обичате да се отпуснете вкъщи на мира, а той избира шумни празненства с другари или назад. Ако желанията ви не са идентични, тогава ще прекарвате по-малко време дружно, в случай че не намерите компромис.

Различни житейски възгледи

Разбира се, не е нужно да се съгласявате между тях за всичко. Но когато имате напълно разнообразни възгледи за живота, за какви връзки можем да приказваме? Ако имате разнообразни полезности, убеждения, даже политически убеждения, ще се контрирате безпределно и няма да можете да изградите здрава връзка.

Имате разнообразни интимни стремежи

Може би той желае буйни осъществявания всеки ден, а един път седмично е задоволително за вас. И в случай че първоначално някой от вас се опитал да пожертва желанията си, в последна сметка, с времето, това ще докара до неодобрение или прочувствено отменяне.

Показвате страстите си по изцяло разнообразни способи

Просто можете непрекъснато да не се разбирате и да наранявате възприятията си просто тъй като изразявате страстите си по разнообразни способи. Ако не се настроите на вълната дружно, връзката няма да се получи.

Не знаете по какъв начин да разрешавате спорове

Няма по какъв начин един проблем да бъде решен, в случай че не е разискван. И когато някой от сътрудниците непрекъснато се затваря и напуща полемиката, е по-вероятно да се стигне до скандал, в сравнение с да се реализира компромис.

Нямате общи ползи

Ако не можете да прекарате времето си по метод, който интересува и двамата (освен в леглото), какво ще вършиме през целия си живот?

Виждате бъдещето си по друг метод

Къде желаете да живеете? Искате ли деца? Сватба? Ако имате разнообразни отговори на тези въпроси, никой даже не би трябвало да прави взаимни отстъпки, тъй като това се отнася до живота ви и всеки би трябвало да живее по метода, по който желае.

Вие сте оптимист, а той черноглед, или противоположното

Ако чашата ви е постоянно на половина цялостна, а неговата постоянно празна, ще бъде мъчно. Ще се дразните взаимно. Ще ви омръзне, че той непрекъснато хленчи и вижда всичко в отрицателна светлина, а него пък ще го нервира позитивното, което ще приема за леко отношение към живота.

Имате друго възприятие за комизъм

Можете ли да се смеете дружно? Ако не разбирате хумора на другия, безнадеждно е. Не можете да оцелеете във връзка без смях и развлечение, тъй че имате потребност от същото възприятие за комизъм, каквото има и колегата ви!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР