Когато водим разговор, слушаме лекция, присъстваме на събрание и в

...
Когато водим разговор, слушаме лекция, присъстваме на събрание и в
Коментари Харесай

За какво говорят драсканиците, които несъзнателно правим

Когато водим диалог, слушаме лекция, присъстваме на заседание и в ръката ни се завърти писалка, доста от нас незабелязано стартират да си драскат нещо. Ако към момента не сте изгубили този табиет, заради съществуването на смарт телефон в ръцете ви, вижте какво значат другите драскулки, които неумишлено вършим.

Парад на цифрите  - загрижени сте само за материалните активи. 

Нека постоянно има слънце -  парадоксално е, но настроението ви не е толкоз розова, колкото наподобява. Вие имате потребност от повече топлина, грижа и внимание. 

О, тези геометрични фигури -  квадрати, диаманти, триъгълници подсказват за ясни цели и твърди убеждения. Такива фигури нормално се вършат от хора, които са привикнали намерено да показват мнението си. Те се пробват да не се поддават на врага, имат удобен разум, добре развито логическо мислене и могат да заемат лидерски позиции. Нещо повече, симетричните форми значат ангажимент за акуратност и ред, здравомислие и дарба да се възнамерява всичко. В същото време, в случай че фигурите са със мощно изострени и прекомерно резки ъгли, това подсказва за ясно изразена наклонност към експанзия. Вашият проблем е несъразмерната централизация, която не ви разрешава да се отпуснете.

Кръстове  - кръстовете изразяват възприятие за виновност. 

Спирали, окръжности, вълнообразни линии  - проблемите на другите хора не ви интересуват. Вие сте доста загадъчен и интровертен човек, не харесвате, когато другите се интересуват от вашите каузи. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР