Чудотворният триумф на Ливърпул на финала на Шампионската лига през

...
Чудотворният триумф на Ливърпул на финала на Шампионската лига през
Коментари Харесай

Звездата на Ливърпул, която пропусна финала на Шампионска лига, гледа парад по Sky Sports

Чудотворният успех на Ливърпул на финала на Шампионската лига през 2005 година ще бъде запомнен вечно с деликатност от почитателите – само че не и от един от играчите.

Стивън Уорнък беше състезател на тима под управлението на Рафа Бенитес през този сезон, записвайки 19 участия във Висшата лига и четири в Европа. Той не беше пропуснал тим в деня на мача през цялата акция за Истанбул.

Така че очакваше да бъде включен още веднъж, или на пейката, или в стартовите 11. Бенитес разгласи 18-те играчи, които ще бъдат водещи в мача, а Уорнок беше вдъхновен да види името му в листата.

Но той разказа последвалото като „ безспорен срам “ с помощник мениджъра Пако Айестаран му се обади, с цел да изясни, че е станала неточност и той в действителност не е бил включен. До този миг левият бек беше споделил на фамилията си да резервира полетите си до Турция.

Така че за него беше доста разбъркан прочувствен миг, до момента в който гледаше на трибуните по какъв начин съотборниците му съумяха да върнат забележителния поврат от 3...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР