Когато ви се яде определена храна, това говори много за

...
Когато ви се яде определена храна, това говори много за
Коментари Харесай

Какво означава желанието за солена храна

Когато ви се яде избрана храна, това приказва доста за характера ви и потребностите ви. Това не важи единствено за бременните дами, а за безусловно всички хора.

Ако ви се яде солена храна като да вземем за пример чипс и други солени вкусотии, най-вероятно страдате от минерална непълнота. Вероятно ви липсва калций.

Натрият, който се намира в солта, краткотрайно усилва равнището на калций в кръвта и това лъже организма, като го убеждава, че казусът е решен. Освен дефицит на калций и дефицитът на калий и желязо води до предпочитание за солена храна.

Смята се, че хората, които обичат солена храна, са уверени, че те самите не са ковачи на ориста си, а тя се взема решение от външни фактори и тяхната интервенция е безсмислена.

Ако непрекъснато ви се яде шоколад, тъй като той ви довежда до положение на възторг, това се дължи на освобождението на серотонин – хормона на щастието.

Шоколадът е сладостен антидепресант и организмът ви го търси, когато личните ви хормони на насладата са със занижено количество. Ако сте фен на натуралния шоколад, вие сте душата на компанията и сте родени за водач.

Ако предпочитате млечния шоколад, сте от тихите натури, които избират да са уединено със себе си, вместо в шумна компания. Вие предпочитате да сте с книгите си, а не в елитна дискотека.

 Шоколад

Ако ви се яде пикантна храна, вашият организъм най-вероятно желае да се изпоти. Това наподобява нелогично на пръв взор, само че изяснява за какво хората обичат мексиканска храна през лятото.

Пикантната храна се трансформира елементарно в хранителна взаимозависимост, тъй като хората елементарно се пристрастяват към чувствата, които тя провокира: повишаване на кръвното, учестено сърцетуптене и дишане с прекъсвания.

Хората, които обичат пикантни храни, са фенове на реда, не обичат да губят времето си в безсмислени диалози. Те избират дейностите, без да отделят внимание на детайлите.

Ако ви се яде сладко, това значи, че имате потребност да повдигнете настроението си. Най-вероятно не ви доближава сила, по тази причина ви би трябвало рафинирана захар, която се намира в десертите.

Любителите на сладкото работят, без да мислят за следствията. Те са витални натури, които в никакъв случай за нищо не съжаляват. Такива хора обичат да им обръщат внимание и да се усещат специфични.

Ако ви се яде солено и сладко, значи сте преуморени и имате потребност от глюкоза и натрий, с цел да работи организмът ви на цялостна мощ. Вие сте отшелник, само че много надарен. Хора, които обичат странни съчетания като чипс с шоколад, са креативен натури, само че са доста затворени в себе си.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР