Когато в началото на януари Сузанита навърши пълнолетие, тя се

...
Когато в началото на януари Сузанита навърши пълнолетие, тя се
Коментари Харесай

Куп събития около пълнолетната Сузанита: Певицата си сложи силикон, запозна гаджето с родителите

Когато при започване на януари Сузанита навърши пълноправие, тя се закани - " към този момент в действителност няма какво да ме спре ". И по този начин и се случи - нито PCR, нито пандемия, нито зимни условия стопираха пълнолетната певица да замине за Истанбул, където тя се е подложила на естестична процедура. 

Виж още: Варненка на 22 година със 120 хиляди почитатели в Instagram: Това ли е новото " малко коте " на Божинов?

Сузанита разгласява story, на което се вижда, че е с абокат в ръката, с болнична нощница и чехли. От следващи изявления в Instagram стана ясно, че Сузанита е уголемила бюста си. В story тя изяснява за какво тъкмо се е спряла на тази клиника - опит, импланти, техника, организация по посрещане и настаняване на пациентите, превод на български, следоперативен развой.

Виж още: Внучката на Малина е нейно копие, певицата по-щастлива от всеки път

Междувременно обаче в медийното пространство се появи и друга вест. Според " България през днешния ден " нещата сред Сузанита и новия ѝ другар са толкоз съществени, че певицата към този момент е срещнала обичания си с родителите си, като по информация на медията те са останали очаровани от избраника на щерка си.

Виж още: Саня Борисова отпраши зад граница, отиде в един от най-красивите градове в света

Сузанита е с гаджето си от близо 6 месеца, като двамата се срещнали през лятото. От story-тата, които е споделяла тя наподобява, че той е с няколко години по-голям от нея, много наедрял е, а певицата нееднократно е споделяла, че го обича. 

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР