Когато у вас има съмнение за това как се развива

...
Когато у вас има съмнение за това как се развива
Коментари Харесай

7 неща, за които да помислите, ако връзката ви се развива твърде бавно

Когато у вас има подозрение за това по какъв начин се развива връзката ви, то е належащо да вземете ограничения. Разбира се, връзката е ключът и в случай че не сте щастливи, би трябвало да говорите с половинката си. Въпреки че не съществува повсеместен график за взаимоотношенията, значимо е да се съобразите с другите фактори, които въздействат върху метода, по който вие и вашият сътрудник преминавате през взаимното си пътешестване.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Предлагаме ви няколко неща, върху които да помислите, в случай че сте на мнение, че връзката ви върви прекомерно постепенно:

Вашето персонално движение

На първо място, вземете поради личното си равнище на комфорт във връзка с това по какъв начин се развива връзката ви. Вие сте човек, който избира да отдели време за създаване на доверие и прочувствена връзка, преди да се гмурне по-дълбоко? Личната ви история, предишният ви опит и даже личността ви играят роля в метода, по който подхождате към значимите стадии във връзката ви. Изключително значимо е да бъдете почтени със себе си за това, което чувствате като вярно за вас, и да не бързате единствено поради възприетите публични правила или периоди.

Темпото на колегата ви

Точно както вашето равнище на комфорт е от голяма важност, по този начин и това на колегата ви. Той може да има напълно друг метод към темпото на връзката ви, повлиян от личния му опит и упования. Важно е да проведете открит диалог за желанията на другия по отношение на темпото на връзката. Разбирането и зачитането на зоните на комфорт на другия може да предотврати възприятието на напън или дискомфорт, като спомогне за по-хармонично развиване на връзката ви.

Цели за кариера и живот

Вашите кариерни и персонални желания могат да окажат доста въздействие върху темпото, с което се развива връзката ви. Ако вие или вашият сътрудник се намирате в стадий от живота си, в който кариерата или образованието имат преимущество, това може естествено да забави развиването на вашата връзка. От значително значение е да обсъдите по какъв начин вашите самостоятелни цели се пресичат и дали тези упоритости поддържат или попречват израстването ви като двойка. Съобразяването на темпото на връзката ви с житейските ви цели подсигурява, че никой от двамата няма да се усеща заплашен.

 връзката ви 7 неща, за които да помислите, в случай че връзката ви се развива прекомерно постепенно

Семейни и обществени упования

Очакванията на фамилията и обществото могат да окажат огромно въздействие върху метода, по който възприемате развиването на връзката си. Различните култури и обществени среди имат разнообразни упования за подобаващото време за вдишване на задължения и значими стадии. Важно е да прецените кои от тези упования подхождат на вашите полезности и кои може да основават непотребен напън. Балансирането на тези външни въздействия с това, което чувствате като вярно за вас и вашия сътрудник, е от основно значение за определянето на здравословно движение.

Предишен опит в връзките

Историята на предишните ви връзки постоянно оказва въздействие върху темпото на актуалната ви връзка. Ако предходните ви прекарвания са били прибързани или са приключили зле, може естествено да сте по-предпазливи този път. В същото време, в случай че предходните връзки са се развивали прекомерно постепенно, в този момент може да търсите по-бързо движение. Обмислянето на тези прекарвания и съобщаването им на колегата ви може да помогне за намирането на взаимно комфортно движение.

Стилове на другарство и разрешаване на спорове

Начинът, по който вие и вашият сътрудник поддържате връзка и разрешавате спорове, играе решаваща роля за темпото на връзката ви. Ефективното другарство и здравословното разрешаване на спорове могат да ускорят прочувствената непосредственост и доверието, като евентуално ускорят развиването на връзката ви. От друга страна, в случай че тези области са предизвикателни, това може естествено да забави нещата, до момента в който и двамата преодолявате тези трудности. Съвместната работа върху тези умения може да помогне за намирането на темпото, което е уместно и за двама ви.

 връзката ви 7 неща, за които да помислите, в случай че връзката ви се развива прекомерно постепенно

Финансова непоклатимост и упования

Да, парите също са от голяма важност, когато става въпрос за темпото на вашата връзка. Например, в случай че единият или и двамата сте в режим на икономисване, може би за огромна кариерна стъпка или желан план, това сигурно ще се отрази на решения като пренасяне в жилище или обмисляне на женитба. Изключително значимо е да седнете и да разговаряте действително за финансовите си цели и по какъв начин те се вписват в пътната карта на връзката ви. Когато и двамата сте на едно и също мнение във връзка с финансите, това оказва помощ да определите темпото на връзката си, което е практично и без стрес, позволявайки ви да продължите напред по метод, който почита както любовния ви живот, по този начин и банковите ви сметки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР