Когато сте влюбени и отсрещната страна отвръща с взаимност, искате

...
Когато сте влюбени и отсрещната страна отвръща с взаимност, искате
Коментари Харесай

Няколко признака, че сте много припрени във връзката и е време да забавите темпото

Когато сте влюбени и отсрещната страна отвръща с реципрочност, желаете всичко едновременно. И вярно – за какво да чакате? Животът е къс. Но истината е, че в случай че прекомерно бързате, можете да съкратите връзките си.

Ето знаците, че е време да си поемете мирис и да забавите темпото.

Неудобно ви е

Да, харесвате го и желаете да бъдете с него, само че чувствате, че не можете да бъдете себе си. Просто ви би трябвало време, не бързайте.

Вече спите дружно

Само няколко срещи и към този момент сте спали? По-добре е първо да разберете какво тъкмо желае той от връзката и дали гледа на живота по същия метод като вас, в случай че желаете нещо съществено.

Изненадва ви неприятно

Ако започнете да откривате нещо ненадейно и неприятно за него или той прави някои неща по метод, който не сте очаквали, значи бързате да влезете по отношение на някой, който в действителност не познавате.

Затваряте си очите за неприятни признаци

Искате да имате връзка по този начин или другояче, макар че откривате някои признаци, които приказват че тя не ви устройва – какъв е смисълът тогава? Рано или късно ще би трябвало да се изправите против тях.

Излизате с неговата идеализирана версия

В началото на връзката всички се опитваме да бъдем положителни. И всички ние се опитваме да забележим единствено положителното в другия. Следователно, не бързайте. Изчакайте, до момента в който и двамата се отпуснете и започнете да се гледате обикновено, а не през розови очила.

Вече променяте живота си за него

Може би сте решили да приемете заниманието му или да не се движите, или можете да извършите такава прическа, каквато му харесва, макар че сте дружно напълно неотдавна. Не бързайте и не правете това, за което може би ще съжалявате по-късно.

Прекалено сте обезпокоени

Връзките първоначално са вълнуващи, само че нормално са прелестно неспокойствие. Но в случай че сте прекомерно обезпокоени какво ще съумеете или не, тогава вие сами можете да съсипете всичко.

Доверявате му се с цялото си сърце

Доверието е значимо и належащо, само че в случай че му се доверите сляпо, даже не го познавате добре, може би пресичате на алено. Внимавайте, тъй като може да е мъчително!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР