Когато сте в първия вълнуващ етап на запознанството с нов

...
Когато сте в първия вълнуващ етап на запознанството с нов
Коментари Харесай

ТЕСТ: Първото, което видите разкрива какво намирате за най-малко привлекателно във влюбването

Когато сте в първия трогателен стадий на запознанството с нов човек и занапред стартирате на връзка с някого, е изцяло естествено и елементарно да виждате света през стъклата на чифт нови розови очила. Влюбването е трансформиращо прекарване, по време на което всичко край нас става някак по-красиво, по-цветно и по-вълнуващо.

Но даже да не си го признаваме намерено, колкото и да сме щастливи във връзките си, има нещо в това да се влюбиш, да бъдеш влюбен и да поддържаш тази обич, което може да бъде най-малко малко непривлекателно. С други думи - има някои аспекти на това да бъдеш влюбен, в които сме сигурни, че не виждате нищо привлекателно.

Благодарение на този образен тест ще можете да си дадете отговора, който подъзнанието ви пази и след като го получите ще съумеете доста по-лесно да запазите новата си романтична връзка все по този начин очарователна и удовлетворяваща без да си давате никакъв късмет за самосаботаж.

Всичко, което би трябвало да извършите е - просто да погледнете фотографията по-долу и да отбележите мислено изображението, което виждате първо. След това скролнете надолу и намерете смисъла на първия облик, който сте забелязали. 

 



 

Ето какво подсъзнанието ви скрито намира за минимум привлекателно във влюбването:

Ако първо сте видели...
Астрономът
Ако първо сте видели астронома, нещото, което намирате за минимум привлекателно във влюбването, е да си позволите да бъдете уязвими. Прочели сте дебелите книги, написали сте си домашното и добре знаете, че с цел да насърчите интимността, която да надвишава дистанцията, би трябвало да се оставите да бъдете уязвими, само че за вас това е една нелепа и глупава задача.

Опитайте се да запомните, че макар че сте били наранявани преди, няма метод да знаете какво ще се случи в бъдеще. Най-доброто нещо, което всички можем да създадем, е да се поучим от грешките си, да останем смирени и да решим да не се опасяваме да пуснем любовта в сърцата и в живота си.
Телескопът
Ако сте забелязали първо телескопа, нещото, което намирате за минимум привлекателно във влюбването, е да научите, че индивидът, който обичате, има своите дефекти. Знаете, че никой не е идеален, само че за вас има мисълта, че ще настъпи миг, в който ще осъзнаете, че индивидът, който обичате, няма постоянно да живее, спрямо висотата на фундамент, на който сте го сложили, е просто ужасяваща. За страдание, да напуснете някого сега, в който разберете, че е просто нормално човешко създание, съвсем като всички нас, няма да реши проблемите ви или да ви помогне да израдите здрави и мощни връзки с хората към вас.

Без значение на кого сте подарили сърцето си, постоянно ще дойде моментът, в който ще осъзнаете, че този човек има своите недостатъци. За да избегнете непрекъснатото отчаяние, което действеителността неизбежно носи на всички ни, се пробвайте да се съсредоточите върху всички хубави качества на индивида, в който сте се влюбили и да приемете действителността, вместо да бягате от нея.
Лицето
Ако първо сте видели лицето, нещото, което намирате за минимум привлекателно във влюбването, е розовият искра, който това прелестно възприятие придава на всичко и всеки към вас. Знаете, че да си влюбен е тип магия, само че също по този начин сте реалисти и не понасяте мисълта, че нещо може да повлияе на метода, по който виждате света и да оставите нещо по този начин прозаично като един научно потвърден химичен дисбаланс да ви приравни с другите простосмъртни, които във вашите очи изцяло губят разсъдъка си, щом следващата " единствена, съвършена половинка " се появи в живота им.

Приемете, че щастието си има цена и нещо толкоз мощно като любота не е нещо, на което е редно да се подигравате. Някои хора прекарват целия си ​​живот без в никакъв случай да се сблъскат с любовта и да преживеят трепета на влюбването. Така че, в случай че вие сте се натъкнали на това неповторимо обаяние тъкмо в този момент, оставете се на течението и се оставете на магията на възприятията. Уверяваме ви, че първичното самозабравяне бързо ще отмине, само че споменът за претърпяното още дълго ще извиква усмивка на устните ви.
Мостът
Ако първо сте забелязали моста, нещото, което намирате за минимум привлекателно във влюбването, е методът, по който то може да ви изолира от останалия свят. Всеки минава през по този начин наречения интервал на " гнездене ", когато за първи път стартира да се среща с някого - оня интервал от време, в който желаете да сте с половинката си на всички места, когато и да е и неразделно, без значение дали ще пътувате дружно, ще посещавате разнообразни събития или просто ще стоите на дивана, само че непроменяемо един до различен. Макар и този интервал да е самобитния " меден месец " на всяка нова връзка, вие се страхувате, че посвещаването на цялото това време единствено на един човек може да накара приятелите ви да се обидят или още по-лошо, да ви не помнят!

Да балансирате другарствата си с сантименталната си връзка не е елементарен героизъм и постоянно е несполучливо начинание най-малко в първите няколко седмици, само че не се тревожете те са извънредно незадоволителни, с цел да трансформират света, който познавате и всеки, влюбвал се най-малко един път, схваща през какво преминавате и няма да ви се разсърди, че го изживявате пълноценно.

Бъдете спокойни и отделете нужното време на новия човек в живота си, а по отношение на същинските ви другари - те към момента ще бъдат там, когато сте подготвени да им посветите цялото си внимание още веднъж.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР