Когато сте били дете, идеята за любовта вероятно е била

...
Когато сте били дете, идеята за любовта вероятно е била
Коментари Харесай

Няколко знака, че вашата любов се развива и расте

Когато сте били дете, концепцията за любовта евентуално е била фикция, за която не сте знаели доста, също така, което сте виждали от родителите си и от филмите на " Дисни ", които сте гледали. Като младеж евентуално сте виждали любовта малко по-различно и сте мечтали да срещнете своята сродна душа още в учебно заведение, надявайки се, че ще съумеете да разкажете на децата си за това по какъв начин родителите им са издържали на тестването на времето.

И в този момент знаете, че любовта не е толкоз приказна, колкото сте си я представяли, че нещата са малко по-сложни и много разнообразни. Сега просто се надявате, че ще срещнете човек, който ще бъде тъкмо подобен, какъвто наподобява - почтен, благ и отворен към любовта. Човек, който ще се отнася към вас с почитание и ще бъде до вас когато и да е. Просто желаете да знаете, че индивидът, с който сте, не играе игри и се грижи за вас, както вие за него.

Ако сте с човек, за който смятате, че е точният, идващите няколко знака евентуално ще ви разкрият дали вашата обич е същинска и разрастваща се.
1. Вашите цели са изцяло изместени

Когато сте били по-млади, евентуално просто сте желали горещо гадже със ужасно тяло, с което гордо можете да парадирате и да се наслаждавате на обстоятелството, че вие ​​сте с него. Дори и да сте намерили човек, който в действителност ви харесва и който в това време е добре изглеждащ, знаете, че това не подсигурява нищо. Само времето ще покаже дали в действителност е толкоз добър, колкото наподобява на външен тип. Защото в този момент вие цените положителното сърце и честността на индивида има по-голямо значение от хубостта му.
2. Сега виждате разликата сред пристрастеност и обич

В началото на всяка връзка постоянно има доста пристрастеност. Това значи, че сред вас двамата има химия, която постоянно е отлично нещо. А когато сте били по-млади, това евентуално е било всичко, от което сте се нуждаели и сте желали. Но в този момент осъзнавате, че имате потребност от онази по-дълбока връзка, която надвишава половото предпочитание. И то е значимо сигурно, само че с цел да продължат връзките ви, би трябвало да има същинска връзка с колегата ви, която се отнася до любовта, живота и вашите взаимни проекти за бъдещето.
3. Вашето взаимно бъдеще е по-важно от вашите самостоятелни потребности

Сега виждате, че с цел да просперирате и поддържате тази красива обич, която имате с колегата си, вашите потребности и стремежи би трябвало да са еднообразно значими. Вашите лични потребности към този момент не са преди всичко, тъй като осъзнавате, че компромисът е това, което ви подтиква да продължите напред. Важното е, че в този момент виждате, че потребностите на колегата ви са също толкоз значими, тъй като към този момент няма единствено " аз ", а има " ние ".

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР