Когато става въпрос за проектиране на добре изглеждащи смартчасовници, Huawei

...
Когато става въпрос за проектиране на добре изглеждащи смартчасовници, Huawei
Коментари Харесай

Ултимативен без всякакво съмнение advertorial icon

Когато става въпрос за планиране на добре изглеждащи смартчасовници, Huawei има страховит опит. При това те не отстъпват по нищо с визията си на нито един типичен първокласен модел. Последното предложение - Watch Ultimate, не е изключение.

Ултимативно моден

Wаtсh Ultіmаtе в действителност дава отговор на името си, тъй като не прави компромис с качеството и стила. Предназначен е за хора, които ценят стила и провокациите в живота. Корпусът му е въодушевен от ръчните часовници и има диаметър от 48,5 мм.

Изработен е от безформен метал, основан на цирконий, за който от Huawei споделят, че е по-здрав и по-твърд от неръждаемата стомана и по-устойчив на високи температури. Аморфният метал, именуван още железно стъкло, се употребява от всички премиум марки за ръчни часовници, тъй като разрешава продуктите да се извънредно издръжливи, само че в това време леки, комфортни и елегантни. За първи път подобен материал, който беше непокътнат за обичайните часовници от най-голям клас, е употребен в смартчасовник. Рамката е керамична, с цел да подсигурява спомагателна отбрана от надраскване.

Усещането за разкош се укрепва от сапфирено стъкло върху огромния 1,5-инчов AMOLED екран и няколко извънредни циферблата. С тях часовникът може да се носи с всевъзможни облекла - от състезателен екип до изтънчен костюм. Екранът е с опция за понижаване на честотата на освежаване, с цел да удължи издръжливостта на батерията, има оптималната бляскавост за чудесна видимост и при мощна дневна светлина.

Часовникът се предлага в два разновидността, които условно могат да се разделят съгласно цветовете - Voyage Blue и Expedition Black.

Гмурнете си или направете връзка с Космоса

Huawei Watch Ultimate има три бутона, които служат за ръководство на менюта и неотложен достъп до режимите на гмуркане или експедиция. Любителите на подводните гледки се нуждаят от този часовник, тъй като тези специфични режими отличават Watch Ultimate.

Режимът на гмуркане дава информация, в това число за настояща дълбочина, запис на гмуркане, температура на водата, напомняния за декомпресия, крива на нанагорнище и данни за скоростта, както и таймер за зависване. Часовникът дава отговор на стандартите ISO2810 и EN13319 и е водоустойчив до налягане от 10 атмосфери, която значи до 100 метра дълбочина.

В кутията на часовника ще откриете и удължител за потребление върху неопренов костюм. Добавена е и втора каишка от нитрилен каучук, който подсигурява висока износоустойчивост и добра резистентност на топлота.

Тези, които обичат разходките измежду природата, няма да останат разочаровани. Часовникът употребява двулентов GPS, основана на 5 спътника, с цел да обезпечи маркери за маршрута, режим за връщане, който да уточни пътя назад, ако се изгубите, както и поредност от таймери. Има добавени барометър и висотомер, което значи информация на китката ви за времето, приливите и изгрева и залеза.

Здравен консултант на китката ви

И двете разновидности на Watch Ultimate имат функционалности за следене на интензивността, в това число датчик за сърдечен темп, следене на съня, премерване на О2 в кръвта и даже електрокардиограма (ЕКГ). Часовникът може да се свързва и с устройства с Android или iOS посредством приложението Huawei Health и се синхронизира с други приложения, в това число Strava и Runtastic.

Много устойчив

Батерията на смартчасовника ос потенциал 530 mAh обезпечава до две седмици приложимост с едно зареждане. Все отново, в случай че го употребявате интензивно, времето може да намалее до 8 дни. Но пък има бързо зареждане, което ще даде 100% сила на батерията единствено за час.

Заключение

Watch Ultimate несъмнено е поръчка на Нuаwеі, че водач в тexнoлoгиитe зa cмapтчacoвници. Както и да се хареса освен на тези, които желаят да имат стилна и първокласна джаджа, само че и на хора, които обичат да са навън. Смартчасовника е повече от добър подарък за наближаващите празници и към този момент се предлага в България на цени 1499 и 1799 лв..
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР