Когато става въпрос за изграждане на успешна компания много инвеститори

...
Когато става въпрос за изграждане на успешна компания много инвеститори
Коментари Харесай

Защо 20 годишните са най-добрите предприемачи

Когато става въпрос за създаване на сполучлива компания доста вложители и бизнес консултанти преди всичко търсят умел мениджърски екип, споделя своето мнение по тематиката Брок Блейк, CEO на Lendio пред Forbes. Те желаят да видят данни за “успешен интервал от време ” с доста опит, с екипи, които знаят по какъв начин се написа бизнес проект, по какъв начин се построяват артикули, по какъв начин се ръководят приходите и разноските.

Човек не може да им се сърди. Както с доста други неща в живота опитът дава основа за различен вид познания и удобен опит, при които уроците на живота ти дават опция да се подобряваш и развиваш. Ако залагаш на опитните играчи несъмнено можеш да очакваш доста положителни и постоянни резултати във времето, само че най-големите обрати, най-грандиозните и генерални промени и нововъведения идват от младежите, които нямат никакъв опит и са на 20 и няколко години. Да, тъкмо по този начин. Правилно сте прочели.

Това не е нещо, което можете да прочетете в учебниците. Нито ще чуете това от някой вложител. И сигурно няма по какъв начин да чуете това в някоя MBA стратегия. Да, да, знам. Някои от вас ще кажат, че аз съм привързан, тъй като самият аз бях с предприемачески дух на 20 и няколко, когато основах Lendio, само че дано да погледнем обстоятелствата. Някои от най-успешните бизнесмени на нашето време и възрастта, на която са били, когато са стартирали бизнеса си:

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР