Маневрен локомотив и пътнически влак са успели да се ударят,

...
Маневрен локомотив и пътнически влак са успели да се ударят,
Коментари Харесай

Локомотив и влак се сблъскаха, докато маневрират на Централна гара

Маневрен локомотив и пътнически трен са " съумели " да се ударят, при парадоксална злополука на Централна гара. Особено като се има поради, че гарата е съвсем затворена - най-малко в северното направление.

По първична информация два влака са се блъснали челно, заяви Българска национална телевизия.

Инциентът е станал при осъществяване на маневра. Две дами са потърпевши леко, оповестяват медии, а на фотоси се виждат пожарна и кола за спешна помощ, които са посетили мястото.

От уеб страницата на БДЖ " Пътнически транспорти " излиза наяве, че бързите влакове София-Бургас и София-Пловдив престояват на гарата поради случай на стоманения път. Влакът за Пловдив е трябвало да потегли в 16.20 ч., а влакът за Бургас - в 16.40 ч.

Крайградският пътнически трен София - Ихтиман се движи с 23 минути забавяне след изчакване на опция за разминаване с различен трен в гара Подуяне Пътническа.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР