Когато става въпрос за десети, всеки е готов да си

...
Когато става въпрос за десети, всеки е готов да си
Коментари Харесай

Перфектният десерт - сладкиш с фъстъчено масло!

Когато става въпрос за десети, всеки е подготвен да си хапне. За това ви даваме една страхотна рецепта за съвършен десерт за дома - сладкиш с фъстъчено масло: 

Продукти:

Орео коричка:

24 бисквитки Oрео

5 супени лъжици масло, разтопено 

Пълнеж с фъстъчено масло:

1 кутия крема сирене

1 ½ чаши кремообразно фъстъчено масло 
 Как да си създадем бананово смути с фъстъчено масло Как да си създадем бананово смути с фъстъчено масло
Искате да опитате забавна рецепта за смути? Какво ще кажете за бананово смути с фъстъчено масло? Ако отговорът на тази странна рецеп...

2 ¼ чаши пудра захар

1 чаена лъжичка дестилат от ванилия 

1 ½ чаши заквасена сметана

За топиране със сметана:

¾ чаша заквасена сметана 
 Пудинг с фъстъчено масло - съвършеният десерт Пудинг с фъстъчено масло - съвършеният десерт
Време е да споделим с вас една рецепта за страховит десерт - пудинг с фъстъчено масло. Надяваме се да я опитате вкъщи. Необходими про...

¼ чаша пудра захар 

½ чаена лъжичка дестилат от ванилия

Приготвяне:

Орео кора:

Пригответе първо вашата кора за къс, като разбиете бисквитки Орео, до момента в който не останат нищо друго с изключение на фини трохи. Добавете разтопено масло, до момента в който се смесят добре. Изсипете сместа в тава за печене. Използвайте задната част на лъжица, с цел да притиснете отмерено трохи в дъното и в профил на формата за къс. Поставете във фризер, до момента в който сглобявате пълнежа си.
 Яжте това всеки ден и ще отслабнете ГАРАНТИРАНО Яжте това всеки ден и ще отслабнете ГАРАНТИРАНО
Един от най-честите проблеми е наднорменото тегло. Хората вършат стотици опити да се лишат от килограмите, създаващи им дискомфорт, само че...

Пълнене на къс с фъстъчено масло:

В огромна купа смесете омекотено крема сирене и фъстъчено масло. Използвайте електрически миксер за безредие, до момента в който се смеси добре. Постепенно прибавете 1 чаша пудра захар, като разбърквате, до момента в който се смеси изцяло. Разбъркайте с дестилат от ванилия. Изсипете 1 ½ чаши тежка сметана в обособена купа. Добавете останалата 1 ¼ чаша пудра захар и използвайте електрически миксер, с цел да разбиете, като започнете с ниска скорост и последователно увеличавате до висока, до момента в който се реализиран твърди връхчета.

Добавете бита сметана към сместа от фъстъчено масло и разбъркайте деликатно, само че както можете благодарение на шпатула. Превключете на електрическия миксер на ниско равнище и го използвайте, с цел да разбъркате за малко, до момента в който съставките се комбинират добре и безпрепятствено (не прекалявайте). Разпределете отмерено пълнежа от фъстъчено масло в квалифицираната кора за къс и го охладете в ледник за 4-6 часа (за предпочитане през нощта).

Домашно подготвяне на сметана:

Преди да сервирате сладкиша, комбинирайте чаша сметана, пудра захар и дестилат от ванилия в приблизително огромна купа. Използвайте електрически миксер за безредие на ниска скорост. Постепенно увеличавайте скоростта до висока и бийте, до момента в който се образуват твърди върхове. Разстелете бита от горната страна върху центъра на питата. Нарежете, сервирайте и се насладете! Тъй като този къс не се пече, дръжте го в ледник или фризер, когато не се наслаждавате, тъй като бързо губи своята неотстъпчивост при стайна температура.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР