Когато става дума за застрахователно покритие, вероятно сте наясно колко

...
Когато става дума за застрахователно покритие, вероятно сте наясно колко
Коментари Харесай

8 стратегии за намаляване на цената на вашата животозастрахователна полица

Когато става дума за застрахователно покритие, евентуално сте наясно какъв брой е значимо да имате верните полици за автомобил, дом и здравно обезпечаване. В края на краищата, този вид покритие е това, което ви пази финансово, в случай че имате незабавен здравен проблем или хронично заболяване, участвате в случай на пътя или имате случай, който се случи в дома ви. В противоположен случай ще останете да плащате от джоба си за високите разноски, свързани с този вид проблеми.

Но това, което може да не ви идва на разум постоянно, е значимостта на животозастрахователната лавица. Този вид покритие - без значение дали е срочна застраховка живот или цялостна застраховка живот - обаче би трябвало да бъде най-важното за множеството хора. В края на краищата вярната животозастрахователна лавица е жизненоважен финансов инструмент — подобен, който обезпечава успокоение и финансова сигурност на вашите близки при положение на вашата преждевременна гибел.

И макар че е от значително значение да имате съответно животозастрахователно покритие, това идва и като спомагателна цена. Като такова, също по този начин е значимо да се уверите, че не плащате повече, в сравнение с би трябвало за вашата лавица. За благополучие има няколко метода, по които можете да намалите цената на вашата животозастрахователна лавица, без да жертвате отбраната, която предлага.

Започнете с прогноза за застраховка живот тук.

8 тактики за понижаване на цената на вашата лавица за застраховка живот

Ако желаете да запазите цената на вашата животозастрахователната лавица е под надзор, следните тактики могат да оказват помощ:

Пазарувайте и сравнявайте предложения

Може да наподобява просто, само че един от най-ефективните способи да намалите цената на живота си застрахователната лавица е да пазарувате и да сравнявате предложения от разнообразни снабдители на животозастраховане. Цените могат да варират доста от една компания до друга, даже за едно и също покритие, тъй че постоянно си коства да си извършите домашното. Онлайн инструментите за съпоставяне и застрахователните брокери могат да ви оказват помощ да опростите този развой, като гарантирате, че ще намерите най-хубавата договорка за вашите потребности.

Разберете какъв брой можете да платите за животозастрахователна лавица тук.

Изберете верния вид лавица

Застраховката живот се предлага в разнообразни форми, като срочната застраховка живот и застраховката живот са най-често срещаните. Срочната застраховка живот нормално е по-достъпна от цялата застраховка живот, защото обезпечава покритие за избран период (например 10, 20 или 30 години) и не натрупва парична стойност. И в случай че главната ви цел е да отбраните фамилията си през годините на работа, срочната лавица може да бъде най-ефективният избор.

Определете подобаващата сума на покритие

Сумата на покритието, от което се нуждаете, също може доста да повлияе на цената на вашата лавица. Избягвайте да се застраховате прекомерно доста. Изчислете сумата, която вашето семейство би изисквала за покриване на непосредствени разноски, непогасени задължения и бъдещи финансови потребности — и вместо това използвайте това като тенденция за размера на покритието за вашата лавица. Като прецените тъкмо потребностите си, можете да намалите размера на покритието си и да намалите наградите си, като в същото време гарантирате, че вашето семейство е обгрижено, в случай че се случи най-лошият сюжет.

Поддържайте здравословен метод на живот

< p> Вашият избор на здраве и метод на живот също играе значима роля при определянето на вашите награди за животозастраховане. Застрахователите постоянно изискват медицински обзор, преди да издадат лавица, и резултатите могат да повлияят на вашите премийни ставки. Като поддържате здравословен метод на живот, в това число постоянни извършения, уравновесена диета и отбягване на тютюневи произведения, може да се класирате за по-ниски ставки.

Пакетни застрахователни полици

Много застрахователни компании оферират отстъпки на клиенти, които сплотяват голям брой полици, като жилищна и автомобилна застраховка, с тяхната животозастраховка. Комбинирането на полици с един осигурител може да докара до обилни спестявания на разноски, тъй че може да ви е от изгода да попитате за тази алтернатива, когато търсите лавица.

Плащайте годишно

Повечето снабдители на застраховки оферират друго заплащане варианти за вашите награди. Въпреки че месечните заплащания може да са по-удобни, те постоянно идват с по-високи административни такси, които могат да усилят цената на вашата лавица. Като вместо това плащате наградите си годишно, може да сте в положение да спестите от тези спомагателни разноски и евентуално да намалите общите си разноски за полици.

Помислете за стълбовиден метод

Вместо да купувате един огромен живот застрахователна лавица, може би е рационално вместо това да обмислите метод на стълба. Този метод включва закупуване на голям брой полици с друга дълготрайност на периода и суми на покритие, с цел да се приведе в сходство с вашите разрастващи се финансови потребности. Това може да бъде по-рентабилен метод за обезпечаване на покритие през разнообразни стадии от живота, като в същото време поддържате непрекъснато покритие за всеки случай.

Преглеждайте и актуализирайте полицата си постоянно

Обстоятелствата в живота се трансформират с времето. Докато изплащате задължения, натрупвате спестявания или преживявате други промени в живота си, може да откриете, че имате потребност от по-малко покритие. Редовното ревизиране и актуализиране на вашата лавица може да ви помогне да избегнете надплащане за покритие, което към този момент не ви е належащо.

Долната линия

Намаляването на цената на вашата животозастрахователна лавица не значи понижаване на ъглите отбраната, която обезпечава. Вместо това, това включва взимане на осведомени решения, извършване на покупки мъдро и адаптиране към изменящите се потребности. Като следвате тези тактики, може да сте в по-добра позиция да осигурите налична застраховка живот, като в същото време отбраните финансовото бъдеще на вашето семейство. Но както при всеки тип застраховка, просто се уверете, че определената от вас лавица дава отговор на вашите неповторими условия и цели, с цел да можете да извлечете максимума от нея.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР