Когато става дума за спане с любимия, всичко изглежда много

...
Когато става дума за спане с любимия, всичко изглежда много
Коментари Харесай

Как да спите по-добре с партньора си

Когато става дума за спане с обичания, всичко наподобява доста сантиментално, само че в действителност може в последна сметка да бъдете доста разочаровани. Тежко дишане, кражба на завивката, хъркане, катурване на всяка секунда: това са единствено част от нещата, които биха могли да нарушат спокойния ви сън. И въпреки всичко, има някои неща, които можете да извършите, с цел да извършите сънят в прегръдките на обичания мъж по-приятен. Когато спите с колегата си, тялото ви отделя ендорфин, хормонът на любовта. Това също заздравява връзките и сближава сътрудниците. Само би трябвало да си паснете и всичко ще бъде съвършено. Ето няколко съвета за по-приятни нощи с обичания човек:

1. Кажете " Не " на технологиите

Извадете устройствата от спалнята. Двойките, които имат сполучливи връзки, не внасят смарт телефоните си в спалнята. Нещо повече, без значение дали сте с колегата си или не, телефонът ви няма място в леглото. Той нарушава качеството на съня. Добре е даже да нямате тв приемник в спалнята. Добре е да има единствено персонална връзка. Отделете това време от денонощието един за различен. Освен това, в случай че не сте се наспали добре, на сутринта ще бъдете раздразнени и може да се скарате.

2. Изберете подобаващ матрак

Когато купувате матрак, би трябвало да се съобразите с това, че ще спите дружно с колегата си. Първо, той би трябвало да бъде задоволително огромен, с цел да не ви бъде тесно. Второ, матракът би трябвало да бъде подобен, че да не усещате прекомерно доста придвижванията на другия. И третото нещо, на което би трябвало да обърнете внимание е твърдостта на матрака. Ако единият обича по-меки матраци, а другият- по-твърди, изберете нещо приблизително.

3. Използвайте обособени завивки
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР