Когато става дума за родителство, не слугувам на стереотипи или

...
Когато става дума за родителство, не слугувам на стереотипи или
Коментари Харесай

5 причини защо жена ми е по-добър родител от мен

Когато става дума за родителство, не прислужвам на стандарти или биологични императиви. 2017 е! Задълженията ни към този момент не са разграничени съгласно пола или най-малко не у дома. Това е отборно изпитание, работа 50/50 и майките и бащите би трябвало по едно и също време да работят по въпроса. Все отново, несъмнено има някои неща, които жена ми прави по-добре от мен и множеството от тях не зависят от пола ѝ.
Ето лист с петте съществени:

1. Тялото ѝ е " Страна на чудесата "
Моето тяло е по-скоро като градежа на постройка, която е банкрутирала и е трябвало да се замрази, преди проектът да е приключен. Въпреки всичко, какво ще стане, в случай че се опитам да сложа бебе в моя корем? Вероятно ще му се откри място, само че сигурно няма да оцелее. Просто нямам нужната екипировка.

Тя печели тази точка по изискване. (И да, знам, че бебетата не порастват в стомаха.)

2. Тя е необикновен детектор за петна
Истинско доказателство за ненадминатото зрение на жена ми е, че тя освен може да забележи скритите ресурси от снаксове на сина ни, само че може и да предскаже къде вероятно ще капне чорба или сок и сполучливо да приплъзне под нея салфетка.

Да пребивавам с жена ми е все едно да пребивавам с Нострадамус, в случай че Нострадамус непрестанно би ми крещял, че съм изцапал на всички места, след това би ми крещял, че не съм го почистил, след това ми би крещял, че не съм го почистил задоволително добре и по-късно би ми крещял. Тя е доста по-мила със сина ни.

3. Тя се гушка пристрастяващо
Синът ни обича да се гушка с нея на канапето, в нашето легло, на масата за хранене. Когато аз се опитам да го гушна, той изсъсква против мен, сходно на тези котки-хора в „ Аватар “. Какво му дава тя?

Не е като да не съм благ – към този момент загатнах, че съм се пуснал по течението. Може би е поради дъха ми? Няма значение. Той не желае нищо да прави с мен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР