Когато срещнете правилния човек, вече загубили вяра в любовта...Първата среща

...
Когато срещнете правилния човек, вече загубили вяра в любовта...Първата среща
Коментари Харесай

Никога не спирайте да вярвате, че заслужавате любов!

Когато срещнете верния човек, към този момент изгубили религия в любовта...

Първата среща с него няма да ви направи изключително усещане. Ще си помислите, че той с нищо не се разграничава от тези момчета, които сте срещали преди. Ще ви се коства, че още веднъж в живота ви всичко се движи по същия път.

Ще го познаете по това, че той ще върне усмивката на лицето ви. Ще разберете, че в действителност той е друг, тъй като в никакъв случай няма да ви излъже и подведе. Дори няма забележите никакви предупредителни знаци, сигнализиращи за някои неприятни неща в него. Ще усетите една искра, която е нещо напълно ново за вас. И в този миг инстинктът ви няма да крещи, че би трябвало да избягате от него.

Напротив! Ще желаете да останете. Той ще се отнася с вас единствено с нежна добрина и откровеност, които са толкоз редки. Ще се държи с вас по този начин, като че ли сте най-хубавият му другар, ще ви споделя най-тайните си мисли и ще желае да показа всички аспекти от живота си. Той ще ви избира и демонстрира с всичките си думи и дейности, че желае да обича единствено вас и никой различен.

Той ще се отнася с вас по този начин, както постоянно сте желали, само че в никакъв случай не сте получавали такова отношение преди.

Отначало ще бъдете скептично настроени към него и ще приемате, че всичко, което имате с него, няма да продължи дълго. Ще почувствате виновност, че сходни мисли ви идват в главата и ще започнете да мислите, че може би въобще не заслужавате обич. Ще преосмислите всяка своя стъпка, която желаете да извършите.

Когато срещнете верния човек след всички тези токсични връзки, през които сте минали, щастието ще ви се коства нещо сюрреалистично.

Когато срещнете същинската си обич след всички тези мъже, с които не се е получило, ще разберете какъв брой лесни и прелестни могат да бъдат връзките.

Когато срещнете своята сродна душа след " съвсем обич " и " съвсем връзка ", ще чувствате, че всичко върви както би трябвало.

Когато срещнете своя човек след всички тези " краткотрайни любовници ", пред вас ще излезе вечността, за която преди даже не сте мислили.

Правилната връзка сигурно ви чака някъде там. Преди да поемете тази отговорност, уверете се, че в действителност желаете да започнете нещо ново, нещо съществено. Бъдете уверени в решението си и вярвайте, че всичко ще бъде както би трябвало. И най-после, в никакъв случай не спирайте да вярвате, че заслужавате обич. Защото след всичко, през което сте минали, в този момент най-сетне е ваш ред. Ваш ред е да бъдете обичани по този начин, както го желаете. Ваш ред е да получите любовта, която толкоз търпеливо сте чакали.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР