Когато си загубил пътя и се чудиш какво решение да

...
Когато си загубил пътя и се чудиш какво решение да
Коментари Харесай

Тези зодии имат силно развита интуиция и е трудно да ги излъжеш

Когато си изгубил пътя и се чудиш какво решение да вземеш - довери се на своята вътрешен глас. Понякога няма време за губене и би трябвало да действаш на момента. Тя ще ти помогне да постъпиш вярно. Рискувай и не пропускай своя късмет. Може би това не ти доближава да постигнеш стремежи триумф?
При някои хора вътрешният глас е по-силно изразен и те имат доста по-добре развита вътрешен глас съпоставяне с други.  Съпоставяйки една против друга всяка зодия, в астрологията са стигнали до извода, че с най-силно развито възприятие за вътрешен глас са тези 3 зодиакални знака.
Риби
Те са най-интуитивните представители на зодиака. Лесно могат да преценяват индивида до тях и да разгадаят същинските му планове. Ръководят се в живота от възприятията и взимат решения въз основата на страстите, които изпитват сега. Това не постоянно обаче, е най-хубавото решение и постоянно си патят поради своя манталитет. Душевният мир е извънредно значим за тях и за нищо на света не биха го нарушили. Силно развитата вътрешен глас постоянно им оказва помощ да вземат вярното решение в сложни обстановки.
Стрелец
Силното им предусещане им оказва помощ да " стрелят право в задачата ". Те работят импулсивно и на пръв взор без да мислят доста. Водени от своята вътрешен глас обаче, те изпитват нужната убеденост, че са на верния път и резултатът не закъснява. По-често би трябвало да се вслушват във вътрешния си глас и да не подценяват това, което им споделя сърцето. Нерядко им се случва да сънуват нещо, което скоро се трансформира в действителност.
Рак
Любимата фраза им е " Казах ти ". Те имат способността да предусещат какво ще се случи и по какъв начин ще се развият нещата. Въпреки това обаче, не разчитат задоволително на вътрешния си глас и постоянно позволяват неточности, защото ги е боязън да вземат решение на момента. Предпочитат да създадат муден и умен избор, който от време на време е неосъществим. Успеят ли да реализират вътрешен баланс сред мозъка и сърцето - интуицията им в никакъв случай няма да ги подведе!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР