Когато си в опозиция, ти си логично по-остър, по-радикален, когато

...
Когато си в опозиция, ти си логично по-остър, по-радикален, когато
Коментари Харесай

В управлението Сидеров осъзнал, че остротата трябва да се насочи в градивна енергия

Когато си в съпротива, ти си разумно по-остър, по-радикален, когато имаш отговорността на ръководството, тогава се насочваш в една не толкоз шумна посока, само че градивна ", разяснява ръководителят на парламентарната група на " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров в предаването " Седмицата " на БНР.

На въпрос къде отиде остротата на " патриотите " отпреди изборите, Сидеров изясни, че към този момент на власт се виждат неща за извършване, до които " в опозиционното си съществуване не си стигал " и проличава какъв брой комплицирани и преплетени проблеми има. " Когато се захванеш с такива проблеми виждаш, че остротата би трябвало да се пренасочи в градивна сила ", заключи той.

Попитан за несполучливия избор на съмнение против държавното управление Сидеров съобщи, че " Българска социалистическа партия изгубиха от този избор ", тъй като появявайки се като изобличители на корупцията, им се наложило да дават отговор за себе си. На рецензиите за неналичието на премиера Бойко Борисов от пленарната зала той отговори, че левицата съзнателно е избрала за вота началото на българското европредседателство, което е наситено със събития. " Възмущението от неналичието на премиера беше пресилено, защото програмата му е авансово ясна ", заключи той.

Според него е рационално решението за отсрочване на ратификацията на Истанбулската спогодба, тъй като имало по-важни проблеми като цените на тока и водата. Идеята на Българска социалистическа партия за референдум по тематиката дефинира като изхвърляне. " Ако ще вършим референдуми, дано да ги вършим по тематики, които засягат енергийното ни бъдеще, геопроекти... не ни е належащо сега ", счита той.

Попитан за президента Румен Радев след приключването на първата му година в ръководството, Волен Сидеров я оцени като опит за равноправност. Изтъкна, че му липсва политически опит, направил някои конюктурни неточности като налагането на несъгласие на антикорупционния закон, само че бил по-добър от предшественика си. " Предстои му да търси фигурата на наднационалния президент ", счита той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР