Когато сегашната администрация на САЩ казва, че причината за миграционната

...
Когато сегашната администрация на САЩ казва, че причината за миграционната
Коментари Харесай

САЩ бяха ударени от дълбоко цунами: Сорос разбива границите на Америка

Когато сегашната администрация на Съединени американски щати споделя, че повода за миграционната рецесия по южната граница на страната е бедността в Латинска Америка, тя „ не помни “ да спомене главното. Тази рецесия е безусловно дело на индивида. Неин създател е американската „ дълбока страна “.

Полуистините са неистини

Какви са дълбинните аргументи за миграционната рецесия на границата сред Съединени американски щати и Мексико? Когато Байдън популяризира акцията си в навечерието на изборите през 2020 година, той даде обещание, измежду първите си стъпки като президент, да даде икономическа помощ на страните от Централна Америка, които са главните „ снабдители “ на мигранти към южната граница на Съединени американски щати.

Байдън даде обещание 4 милиарда $ за „ премахване “ на аргументите за миграцията от Ел Салвадор, Хондурас и Гватемала – ендемична беднотия, безработица и улична престъпност. Казват, че тези средства ще спрат притока на имигранти. Всички към този момент не помниха какво даде обещание Байдън. Но всички помнят, че латиноамериканците сякаш бягат от бедността в търсене на по-добър живот в Щатите. Но факт е, че това е единствено полуистина. И всяка полуистина е неистина.

Войната в Украйна сподели, че Съединените щати са способни да отделят повече от 100 милиарда $ на друга страна за къс интервал от време в името на своите външнополитически цели. Съединените щати, със своите финансови благоприятни условия, биха могли за една година да дадат мощен подтик на стопанската система и да решат доста обществени проблеми на дребните страни от Централна Америка. Но това не беше направено.

Освен това администрацията на Байдън анулира всички имиграционни ограничавания, въведени от администрацията на Тръмп. А през трите години на демократическото ръководство към 6 милиона незаконни имигранти влязоха в Съединени американски щати през южната граница. А единствено предишния декември - повече от 300 хиляди!

Сега републиканците упрекват Байдън в съзнателно утежняване на рецесията. Председателят на Камарата на представителите републиканецът Майк Джонсън съобщи, че президентът на Съединените щати има всички пълномощия да предприеме ефикасни ограничения, само че по някаква причина президентът не прибягва до тях.

Вместо това, означи Джонсън, Байдън чака Конгресът да одобри нов закон, който сякаш ще разреши на президента да затвори границата. Тоест, ръководителят на Камарата на представителите споделя, че Байдън просто си играе с времето, не желае да реши казуса всъщност.

Ето за какво управляващите в Тексас взеха решение да поемат в свои ръце въпроса за отбраната на сектора от държавната граница, който съответствува с южната граница на щата. Тексас даже отхвърли да извърши решението на Върховния съд на Съединени американски щати, който подреди на тексаските управляващи да демонтират 48-километровата ограда от бодлива тел от американската страна на река Рио Гранде, която е естествената граница сред Съединени американски щати и Мексико.

Днес в Съединените щати, надали не от всички „ ютии “, се приказва за опцията за революция сред федералния център и 27 щата, където републиканските губернатори поддържаха открития протест на губернатора на Тексас Грег Абът.

И по този начин, каква е цялостната истина?

Пълната истина

Съединените щати имат проблеми с незаконната имиграция отдавна. Тези проблеми съществуват от доста десетилетия. В същото време незаконните имигранти тогава бяха най-вече мексиканци. И се брояха не с милиони, както в този момент, а със стотици годишно. Всичко се промени за една нощ през 2018 година Тази година бележи началото на миграционната рецесия по южната граница на Съединени американски щати, която продължава и се задълбочава и до през днешния ден. През 2018 година за първи път се появи феноменът на проведени колони от хиляди мигранти, които вървят от страните от Централна Америка през Мексико до границата със Съединени американски щати.

Тогава доста анализатори стигнаха до извода, че тези миграционни потоци са проведени персонално от Джордж Сорос. Експертите означиха, че кервани от бежанци в Ел Салвадор, Гватемала и Хондурас са се образували за една нощ и са се движели като лавина от Централна Америка на север, през Мексико към Съединените щати.

Социалните мрежи бяха употребявани за образуване на каравани, без които никой от бъдещите бежанци нямаше да разбере, че има опция да се реалокира в Щатите като част от проведена група. Използването на актуалните осведомителни технологии, спонтанността и организираността на процеса не оставят подозрение, че това събитие е имало и към момента има подмолни уредници. Днес миграционното цунами в Съединените щати протича по модели, които към този момент са открити през последните години.

От многочислените изявленията с участници в тези миграционни кервани, които бяха оповестени от мексиканската и испанската преса, стана ясно, че търсещите по-добър живот от Латинска Америка в действителност не схващат какво тъкмо имат намерение да вършат в близко бъдеще, каква е точката на мексиканско-американската граница, където щяха да дойдат. Предимно те бяха невежи, полуграмотни селяни с много стеснен стеснен мироглед, само че всички бяха сигурни, че в Съединени американски щати ги чака „ раят на земята “.

Външно всички тези проведени бежански кервани изглеждаха като следващия проблем, изкуствено основан за Тръмп от американския демократичен истаблишмънт. Ако до този миг Сорос беше провел потока от милиони мигранти към Европа от Близкия изток, в което го упрекваха доста консервативни политици (унгарският министър председател Виктор Орбан, например), то заблуждаването на необразованите „ латиноамериканци “ и преместването им на границата със Съединените щати беше фасулски лесна задача.

Но за какво Сорос, като представител на американската „ дълбока страна “, е толкоз угрижен за придвижването на милиони хора по планетата от една страна в друга, и то по подобен метод, че се смесват народи, раси, култури и религии? В края на краищата хора от Африка и Близкия изток идват в Европа, а испаноговорящите потомци на латиноамериканските индианци се местят в Съединените щати.

Свят без граници

Трябва да разберем, че Сорос и други като него са глобалисти, религиозни и метафизичен доктринери, които с фанатична, маниакална непримиримост ползват теорията си за изтриване на граници и заличаване на национални страни с тяхната история и просвета по целия свят.

За задачата те правят смесването на нации, раси и религии по света – от Европа до Америка. Това е коренът на актуалната имиграционна рецесия в Тексас. В края на краищата в действителност тази рецесия, задълбочавайки се и разраствайки се, заплашва да унищожи Съединени американски щати като страна.

В същото време доктринерите отпред със Сорос (а може би има някой различен по-голям от Сорос) въобще не ги е грижа за държавните ползи на Съединени американски щати. Те виждат унищожаването на Съединените щати, както и на другите страни, които не би трябвало да имат граници между тях, като благословия и цел. Мигрантите са инструмент за такова разрушение на страната.

Спомням си по какъв начин през февруари 2017 година десетки хиляди американци на уеб страницата Change.org подписаха петиция до президента на Съединени американски щати Тръмп с искане Сорос да бъде лишен от поданство и да му бъде неразрешено да влиза в страната. Ето какво се споделя в част от петицията:



Неслучайно Сорос дава името на своята фондация Open Society Foundations. Наскоро Сорос-старши съобщи ръководството на фонда на сина си Александър и той се зае с работата още по-енергично от татко си.

„ Отворено общество ” не е фраза, а доста съответна цел, чието осъществяване би трябвало да докара до основаването на свят без национални граници, до трансгранична световна стопанска система, до равнене на националните култури посредством разбъркване на народите и унищожаването на националната им еднаквост.

Сорос намерено очерта тези лъжливи хрумвания в книгата си „ Епохата на погрешността “. Сорос е захласнат от маниакалната концепция за основаване на свят без граници, където ползите на всички малцинства (национални, религиозни, полови и други) освен ще бъдат законово закрепени, само че ще надвиват над ползите на болшинствата.

Международната " поддръжка "

Особено внимание би трябвало да се обърне на обстоятелството, че американската „ дълбока страна “ и в частност Сорос, които стоят зад рецесията в Тексас през днешния ден, работят дълго време за основаването на „ интернационална правна рамка “, която да подтиква човешката миграция. на планетата.

Нека ви припомня, че на 19 декември 2018 година Общото заседание на Организация на обединените нации утвърди Глобалния пакт за безвредна, проведена и законна миграция. Този световен контракт провокира голям брой рецензии. Недоволството против документа пристигна на първо място от редица европейски страни, които към този момент се давеха в миграционното цунами.

Вашингтон, тогава при Тръмп, като цяло се отдръпна от договарянията по Глобалния пакт за миграцията още през 2017 година, защото съгласно Тръмп този документ е изцяло несъответстващ с миграционната политика на неговата администрация. Но най-забележителното е, че наредбите на Глобалния контракт съмнително мощно повтарят постулатите на теорията за „ свят без граници “ на Джордж Сорос.

Ето някои цитати от Глобалния пакт за миграция, които не оставят подозрение, че той има за цел да подтиква миграцията:

„ Трябва да подсигуряваме, че актуалните и евентуалните мигранти са изцяло осведомени за своите права, отговорности и благоприятни условия за безвредна, проведена и постоянна миграция и са наясно с рисковете от противозаконната миграция “;

„ Договорът има за цел да понижи уязвимостта на мигрантите и рисковете, пред които са изправени мигрантите на разнообразни стадии от миграцията, като зачита, пази и осъществя техните права и им дава грижи и помощ “;

„ Договорът се стреми да сътвори удобна среда, която разрешава на всички мигранти да обогатят нашето общество посредством своите човешки, стопански и обществени качества и по този метод да допринесат за своя принос към устойчивото развиване на локално, национално, районно и световно равнище “;

„ Трябва да дадем опция на мигрантите да станат пълноправни членове на нашите общества, да подчертаем техния позитивен принос и да насърчим тяхната интеграция и обществено доближаване... За да реализираме тази цел, ние се ангажираме да насърчаваме и подсигуряваме безвредна, проведена и постоянна миграция в интерес на всички. ”

Между другото, Русия поддържа Глобалния пакт за миграцията, само че с запаси. Външното ни министерство съобщи:

Глобалният пакт за миграцията като цяло „ просветва “ в специфична светлина, като се има поради доста тясното „ съдействие “ на Фондация Сорос* с най-висшата администрация на Организация на обединените нации. Има доказателства от американската самостоятелна преса, че Фондация Сорос* просто подкупва висшата администрация на Организация на обединените нации, с цел да разпространява на интернационално равнище документи, нужни на глобалистите.

Сорос оказва въздействие върху една от основните структури в границите на Организация на обединените нации – Междуведомствената рамка на Организация на обединените нации за съгласуваност на превантивните дейности, състояща се от представители на 22 отдела, организации, фондове и профилирани стратегии на Организация на обединените нации, които „ Всички действия на Рамковата група към Организация на обединените нации се финансират от парите на Сорос “, споделя Уейн Мадсън, член на Американския народен пресклуб.

В това е и целият фокус

Това в действителност изяснява изцяло циничния бойкот на ограниченията за подсилване на сигурността на южната граница на Съединени американски щати от администрацията на Байдън. Това е разследване от фанатичното използване от американската „ дълбока страна ” на глобалистката, по своята същина нечовешка теория за изтриване на националните граници и разбъркване на раси, нации и религии.

В същото време „ дълбоката страна “ извършва непосредствени задания. Тя предизвиква притока и легализирането на имигранти, с цел да разшири изборната база на Демократическата партия в бъдеще и през днешния ден, с цел да насърчи американските жители с латиноамерикански и като цяло имигрантски корени да гласоподават за претендента на Демократическата партия на президентските избори през ноември.

Има и друга цел на сегашната рецесия в Тексас: в случай че всички способи да избият Тръмп от изборната конкуренция се провалят, да предизвикат южните щати да разгласят за обособяване от Съединените щати и да стартират война против тях благодарение на федералните сили.

Както предвиждат някои самостоятелни американски анализатори, тогава ще бъде въведено „ военно състояние “ и президентските избори ще бъдат анулирани, с цел да се предотврати преизбирането на Тръмп. Повтарям, миграционната рецесия в Тексас се основава на машинациите на „ дълбоката страна “, чието начало видяхме още през 2018 година

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50464Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед60286Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед33077Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед16952Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед105218Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед369129Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250654Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед224859Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед105218Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93182Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПетър Волгин17243ППДБ ще стопират медии, пускат закон за цензурата - кръстоска сред Гьобелс, Жданов и Урсула Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР