Когато се влиза в битка с вируси, най-добрата стратегия не

...
Когато се влиза в битка с вируси, най-добрата стратегия не
Коментари Харесай

Готови ли сме за новия вирусен сезон?

Когато се влиза в борба с вируси, най-хубавата тактика не е нападението, а проверка на вредите от миналата война и подсилване на отбраната . Лятото налива живителните си сили в изморените от боледуване тела и спомага организмът да се възвърне, само че в случай че той е боледувал по-тежко през миналия сезон, мощната влага от честите превалявания, последвани от мъчителни високи температури, могат да се окажат даже забавящи възобновяване фактори, изключително при хора, които са боледували от затруднения.
Защо са нужни предварителната защита и профилактиката?
Простичкият отговор е, с цел да укрепнем и се подготвим пълноценно за новата среща с вирусите. В случая предварителна защита и профилактика в подтекста на самостоятелната отбрана са синоними. Те се отнасят до ограниченията и мероприятията, които би трябвало да предприемем за попречване на болести, вместо да ги лекуваме изцяло или симптоматично.

Обичайните ограничения, които можем да предприемем, са: повишена обща хигиена; чести назални промивки с изотоничен разтвор за отмиване на по-твърдите частици, които могат да задържат и вирусни такива; добра хидратация с уравновесено хранене и банкет на повече микроелементи и витамини; съобразено с температурата облекло; понижаване на риска от излагане на течение, претоплени или прекомерно охладени помещения; отбягване на групови мероприятия в затворени помещения; лимитирани контакти със симптоматично болни; понижаване на напрежението с дихателни извършения, отдих или спомагателна физическа активност; първокласен и задоволително нескончаем сън; и по опция разходки измежду природата на чист въздух.

От всичко гореизброено може би въздухът е единственият, който не можем да направляваме. Обикновено по-замърсените обитаеми места регистрират и по-голямо разпространяване на вирусни болести. Това е разумно, тъй като въздухът е кондензиран с твърди прахови частици, които мъчно слягат към земята поради високата си централизация, а те са комфортна територия за настаняването на надалеч по-дребните вирусни частици. По този метод посредством поемане, в градски условия ние сме изложени на по-висок риск от поглъщането на вируси, в сравнение с места с чист въздух.

Уникален по рода си билков препарат, без аналог на пазара, е произвела българската фито-фармацевтична компания . Той прочиства сполучливо горните и долните дихателни пътища в условия на промишлени замърсявания, запрашени и задимени пространства и смог.

е създаден особено за хора, които са изложени на висока централизация от фини прахови частици в производството, дома и атмосферата, както и за пасивните и дейни пушачи. Сиропът дейно подкрепя

- естествените самоочистващи функционалности на лигавиците на дихателните пътища и спомага за съответния имунен отговор, за профилактика и при съществуване на симптоми;

- компенсира нездравословното въздействие на фините прахови частици при повишена централизация през някои от зимните дни;

- работи като " коминочистач " на горните дихателни пътища при пасивно и интензивно тютюнопушене - пречиства дихателната система.

Билковият му състав съдържа екстракти от растения, които имат потвърдено научно антиалергично, отхрачващо, имуноактивизиращо, противомикробно, хепатопротективно, детоксикиращо, експекторално, противовъзпалително и стимулиращо надбъбречните жлези в регулацията на алергичните реакции дейности, които контролират хомеостазата и на клетъчно равнище. Основни дейни " играчи " в тези ориентирани към ликвидиране реакции са сладостен корен, андрографис, дълъг пипер и мащерка.
Подготовка за зимния сезон
След като обсъдихме какви са стъпките и методите, с които можем да минимизираме рисковете от вирусната инвазия, е редно да обърнем внимание на имунната си система.

За множеството хора, прекарали повече от две инфекции в миналия сезон, са нужни приблизително три месеца, до момента в който укрепнат имунитета си. Дори при неявяване на пост-вирусни признаци, като по-лесна уморяемост, интервали на краткосрочна назална конгестия (запушен нос) или раздразнение в гърлото и спорадични откашляния, естествената отбрана на организма има потребност от поддръжка, с цел да може дейно да отстрани дребни вирусни концентрации, без това да разболява индивида.

Разработеният препарат  е мощна усъвършенствана формула за имунна и дихателна отбрана и може да бъде одобрявана безвредно и профилактично в целия сезон на вирусни инфекции. Активните съставки в нея и комплекса с витамини и минерали не съдържат оцветители, консерванти и захар, и това прави този имунен елексир подобаващ и за деца. Бета глюканите от гъбите чага и шийтаке в композиция с билката ехинацея имат мощен имуностимулиращ резултат посредством активиране на естествените механизми за възобновяване и оптимизация на защитната система. За разлика от други имуностимуланти, бета глюканите не напрягат имунитета и нямат отношение към автоимунните прояви в организма. Това прави Иновирон безвреден предпазен терен за готовност на имунната система като я държи в бойна подготвеност, без да изтощава на вятъра силите й.

За профилактика нормалният банкет на Иновирон за деца над 7 години и възрастни е 1 път на ден по 1 капсула.

При натоварен банкет в хода на вирусни инфекции или симптомно неразположение е както следва:

За деца от 7 до 12 години: Първи, втори и трети ден - 3 пъти на ден по 1 капсула, а след третия ден - 1 път на ден по 1 капсула.

За възрастни и деца над 12 години: Първи, втори и трети ден - 4 пъти на ден по 1 капсула, а след третия ден - 2 пъти на ден по 1 капсула.

Източник: Мирта Медикус
Алтернатива за малките
Каквото и да си приказваме, вирусният сезон е тестване за децата в детската градина и в дребните класове. При съществуването на стотици респираторни вируси, които циркулират годишно, някои деца имат едвам по няколко дни ярък интервал сред обособените боледувания. Тази податливост на организма да построява имунитет освен, че не е тревожна, само че и нужна, само че в изискванията на работещи родители, заплахата от пораждане на затруднение и все по-изтощения имунитет след всеки идващ вирус ни дава съображение да се погрижим за готовността на детската имунна система за новите срещи с патогените.

Такъв препарат на същата компания, само че особено създаден за деца и в сиропна форма, е . Приемът му може да стартира откакто детето навърши 1 година. Вкусът му е прелестен и в наличието на сиропа отсъстват стабилизатори и оцветители, по тази причина е значимо шишето да се разклаща при всеки банкет, с цел да се избегне утаяването.

И в този артикул съставките подтикват с изключение на естествената реактивност на имунната система, само че и самостоятелно пречистващите функционалности на лигавиците на носа, гърлото, трахеята и бронхите. Част от растителния състав на Иновирон участва и тук, само че формулата е обогатена и с теснолист живовляк, кръвен здравец и антиоксиданти.
Проблема сраствания
До тук обърнахме внимание на профилактиката и предварителната защита на респираторните вирусни инфекции посредством естествената отбрана на организма. Хората с отпаднал имунитет и постоянно боледуващите деца са изключително уязвими в есенно-зимния сезон. Но има и една група хора, които са се сблъскали и с по-тежките затруднения на вирусите и те са засегнали в избрана степен белите им дробове. За тях има особено създаден билков комплекс , чиято съществена функционалност е да подтиква естествено организма да се оправи със срастванията, породени от възпалителни процеси в белия дроб. Механизмът, по който това се случва е през възстановяване на лимфния и кръвен поток, физиологичната проходимост на кръвоносните съдове и стимулирането на жлезите с вътрешна секреция, които имат свойството да разнесат и омекотят обособени сраствания. Директната поддръжка на долните и горни дихателни пътища са също част от резултатите на препарата.

Основни съставки на Дефиброзамин са естествено извлечениет ензими натокиназа и бромелаин, екстракти от върбова кора и сладостен корен, антиоксиданти и йод, под формата на витамин В3 и калиев йодид.

Безпорните качества на препаратите на изхождат и от извънредно грижливо подбраните фитопродукти, съчетани в научнообосновани предписания със синергично деяние сред обособените съставки и съвременна индустриална технология - критерии и стандарт, които след епохи традиция в билкарството и фитолечението сме привилигировани да употребяваме и в модерността.

Източник: Мирта Медикус

Източник: Мирта Медикус

Източник: Мирта Медикус

 Материалът се разгласява със съдействието на Мирта Медикус

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР