Когато се вгледате в жените, без значение дали говорим за

...
Когато се вгледате в жените, без значение дали говорим за
Коментари Харесай

7 неща в жените, които винаги правят впечатление на мъжа

Когато се вгледате в дамите, без значение дали приказваме за офиса, на улицата или на някое събитие, вие можете да видите най-различни типажи. Въпреки че следва да разгледаме разнообразни фактори, които могат да създадат една жена привлекателна, изключително в подтекста на това по какъв начин да бъдем привлекателни за мъжете, значимо е да помним, че това качество е надълбоко персонално и варира при другите хора. Това, което един човек намира за неустоимо, може да е просто отблъскващо за различен.

Така че, до момента в който преглеждаме тези основни качества и държания в дамите, имайте поради, че вашите резултати могат да варират – и това е изцяло обикновено!

Ето някои от нещата в дамите, които вършат усещане на мъжете:

Силата на пристрастеността: Вашият възторг е инфекциозен

Когато сте запалени по нещо – било то изобразяване, политика или фитнес – това е като магнит за внимание. Очите ви светват, излъчвате заразителна сила и внезапно не сте просто следващото лице в тълпата.

Страстта в дамите задейства психически принцип, наименуван резултат на заразяване на страстите, при който позитивните ви страсти се популяризират измежду хората към вас. Така че, в случай че се чудите по какъв начин да бъдете по-привлекателна жена, същинската пристрастеност може да бъде непредвиден, само че мощен инструмент в арсенала ви.

Червеният резултат: Цвят, който пленява

Чудили ли сте се в миналото за какво алените рокли или аленото червило постоянно се появяват в сантиментална конюнктура? Това не е просто фешън решение, а логика на психиката в дамите! Червеният цвят се асоциира със пристрастеност, обич и даже с нотка на заплаха, което задейства първичните механизми за привличане.

Изследванията даже удостоверяват, че носенето на червен цвят може да увеличи равнището на привличане – констатация, добре документирана в изследвания какво харесват мъжете в дамите.

 в дамите 7 неща в дамите, които постоянно вършат усещане на мъжа

Приятелките ви са вашите крила

Придружаването на приятелки може да увеличи привлекателността ви. Това обществено доказателство психолозите назовават резултат на мажоретките. По създание хората наподобяват по-привлекателни, когато са част от група. Мислете за приятелките си като за персонален тим за окуражаване!

Чистотата е до божествеността

Нека си приказваме действително – кой не обича чувството за прясно изпрани чаршафи или аромата на чисто нова бутилка шампоан? Добрата хигиена не е просто нещо, което би трябвало да се означи в дамите, а съществено трансформира разпоредбите на играта в света на привличането. Не е належащо да имате тапия по логика на психиката, с цел да разберете това – външният тип и чистотата просто ви вършат по-привлекателни.

Независимо дали става дума за прилежно вързана конска опашка, пресен мирис на мента или убийствена грижа за кожата, тези дребни неща приказват доста за вас. Сякаш тялото ви споделя: „ Достатъчно ме е грижа за себе си, с цел да се погрижа и за теб! “

Езикът на тялото ласкае повече от хубостта

Вярвате или не, само че финото подражаване на езика на тялото или тона на някого може да насърчи по-дълбока връзка. Това се корени в резултата на хамелеона, при който подражанието на някого води до повишение на благосклонностите.

Така че, в случай че разговаряте с мъж, който е опрял брадичката си на ръката си, продължете да вършиме същото. Това подсъзнателно ще го накара да си намерения, че и двамата сте на една и съща вълна, а това е привлекателно!

Добрата миризма върви дълго

Никога не подценявайте силата на положителния мирис в дамите! Миризмите могат да се включат в обонятелната памет, създавайки трайни усещания, които мъчно се отърсват. Ароматите могат да бъдат доста по-въздействащи, в сравнение с постоянно осъзнаваме, по тази причина напръскайте малко парфюм зад ушите си, преди да излезете.

 в дамите 7 неща в дамите, които постоянно вършат усещане на мъжа

Адаптивност: Подправката на живота

Да бъдеш корав е толкоз вчерашно. Способността да се адаптираш към нови обстановки или да се справяш с ударите е освен умеене за оцеляване – тя е привлекателна за дамите. То е обвързвано с идея, наречена психическа еластичност, за която е открито, че предсказва триумфа на връзката. Тя основава чувството в дамите, че не просто сте лекомислени, само че и сте готови да се справяте с житейските възходи и падения, което ви прави още по-привлекателни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР