Когато се появи за първи път на пазара, ние порицахме

...
Когато се появи за първи път на пазара, ние порицахме
Коментари Харесай

Lexus UX250h за 2023 г. работи по-умно

Когато се появи за първи път на пазара, ние порицахме Lexus UX за неговата слаба продуктивност и ниско равнище на потребителско преживяване. И макар че освежаването за 2023 година реши някои от проблемите ни с предходния UX, се чудехме дали Lexus в действителност е направил задоволително основни промени в своя първокласен субкомпактен кросоувър от начално равнище. За да разберем това, взехме назаем най-високия модел в гамата UX за 2023 година - UX250h F Sport Handling, и го подложихме на тествания, написа motortrend.com.

Най-голямата актуализация на UX за 2023 година е фактът, че той към този момент е единствено хибриден модел, като единственото му задвижване е 2,0-литров редови четирицилиндров мотор с естествено впръскване, комбиниран с предни и задни мотори (за задвижване на всички колела) и безстепенна трансмисия, който генерира общо 181 к. с. (нехибридният UX200 отпада от гамата).

Очаквахме спомагателна мощ от модела UX F Sport и в действителност, когато превключите на състезателен режим, моторът реагира малко по-лесно на подаването на газ, с гладко подаване на мощ и обичайно ускоряване при излизане от трасето. Очаквано, 2023 UX F Sport е по-бърз от последния, по-малко мощен UX200, който тествахме, и е задоволително бърз, с цел да се движи с висока скорост по автомагистралата и да изпреварва по-бавния трафик без особени проблеми.

 width=

 width=

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР