Когато се подготвях да пиша тази статия, не знам защо,

...
Когато се подготвях да пиша тази статия, не знам защо,
Коментари Харесай

Страстен секс след 10 години брак - възможно ли не?

Когато се подготвях да пиша тази публикация, не знам за какво, само че се сетих за кино лентата “Отнесени от вихъра”. Където Скарлет О’Хара е влюбена в Ашли Уилкс и без значение, че живее години наред с Рет Бътлър, тя в главата си продължава да обича измисления облик на Ашли. И едвам когато Рет Бътлър я зарязва, тя схваща, че тъкмо той е бил мъжът на нейните фантазии.

Така постоянно вършат и дамите в връзките си. Ние от време на време даже в брака си можем да си мислим, че това не е идеалният мъж за нас и надлежно сексът не може да бъде съвършен. И тук годините даже нямат значение.

Какво можем да създадем, с цел да имаме буен секс даже след доста години брак?

Приемете, че сътрудникът за вас е най-правилният (поне за момента) и изберете да го обичате. Хората не са машини и буйният секс се дефинира на първо място от това какви връзки и страсти ние претърпяваме дружно с колегата.

 двойка Pixels

Ако нашето сърце е някъде другаде, в случай че сме афектирани и не се възхищаваме на колегата си, постоянно и сексът не се получава. Първо обич и същинска непосредственост и чак по-късно секс! Секс без обич е просто фитнес , без значение какъв брой време сте дружно.

• Дайте си независимост един на различен. Приемете, че сътрудникът не е ваша благосъстоятелност. Давам ви образец от моя персонален живот. С моя мъж сме дружно съвсем 11 години и дръзвам да настоявам, че сексът става все по-добър. Но ние и двамата работим за това. През този месец моят сътрудник Игор Незовибатко организираше доста прям семинар по тантричен секс и аз предложих на моя мъж да отиде там без мен. Всички дами в групата бяха шокирани от моята храброст и моето доверие към него и идваха да ми стискат ръце в символ на почитание. Лично аз бях доста сюрпризирана от тяхната реакция.

 секс Weheartit

За мен е изцяло обикновено, че той желае да се развива и знам, че той е свободен човек и ще се веселя, в случай че той се усеща добре, даже и без мен. По същия метод и той се отнася към мен. Връзката би трябвало да бъде учредена на доверие и почитание.

Виждам, че това е много мъчно за схващане за множеството хора. Но тъкмо възприятието за владеене, че сътрудникът е даденост трансформира буйния секс в рутина .

 двойка обич Thinkstock

Ако се замислите кой е бил най-страстният секс в живота ви, ще установите, че в този секс постоянно има една нотка на несигурност и неустановеност. Неслучайно, тъкмо извънбрачните връзки постоянно са толкоз възбуждащи. Така че е добре с вашия непрекъснат сътрудник да имате нещо, което вършиме поотделно, с цел да се трансформира всяка ваша среща в празник.

• Правете нещо ново. За всеки човек това може да бъде нещо друго. На едни хора им харесва новите места или нови облекла, на други игри, на трети замяна на сътрудници. Лично на мен и мъжа ми ни подхожда тантричният секс и специфичните практики. Всеки би трябвало да влага в своето полово развиване. Не очаквайте, че пристрастеността ще пристигна сама по себе си.

 двойка обич любов Thinkstock

• Вярвайте, че е допустимо да имате още по-хубав секс с годините. Познавам много фамилии, в които хората споделят, че тъкмо след доста години брак сексът става все по-добър! Така че, вярвай и ще стане. Нашият живот е учреден на вярата ни.

• Нежна и откровена връзка. Едно от нещата, които убиват секса, са неизговорените неща и секрети. Ако нещо не е наред, то би трябвало да бъде казано. В противоположен случай, това си остава сред вас и вие и сътрудникът ви последователно се отдалечавате един от различен и се получава резултатът “самота в двойка”.

• Спете под едно одеяло. Помните ли кино лентата с Мерил Стрийп “Любовна терапия”? Когато след доста години брак героинята, изиграна от Стрийп и екранният ѝ брачен партньор (Томи Лий Джоунс) отиват на терапия, първият съвет на терапевта е двамата да спят дружно в едно легло и с едно одеяло. Така двойката е дружно най-малко 8 часа през нощта... даже денем да изкарва по-малко време дружно. Така че, използвайте оптимално нощта и в действителност спете прегърнати… доста прелестна е тази непосредственост и се събуждате в прегръдка , а какво може да бъде по-добро от това?

 двойка обич любов Thinkstock

• Казвайте си нежни думи един на различен. Забелязала съм, че щастливите двойки постоянно се обръщат нежно един към различен. Например - обичана, сладка моя, знамение, прелестен мой, моят господ. Много е значимо с какви обръщения си говорите. Помислете по какъв начин се обръщате към колегата си. Хубаво е да употребявате нежни любовни думи или някакви ваши специфични занимателни и топли обръщения. Също по този начин е хубаво да приказваме по име един към различен.

• Бъдете даващи и великодушни. Често ние желаеме единствено да получаваме и в един миг стопираме да даваме, подминаваме любовната игра и флирта. Давайте обилно! Правете на драго сърце това, което сътрудникът в действителност обича. Когато децата легнат, може да запалите по една свещ, да пуснете красива музика и 10 минути просто да се погалите един различен. Само 10 минути! Не приказвам за часове. Знам, че хората се оправдават постоянно – изморена съм, нямам сили. Повярвайте, тези 10 минути непосредственост и деликатност могат да ви заредят за целия идващ ден. Ние сме хора и имаме потребност от деликатност и непосредственост .

 двойка Thinkstock

• Внимавайте по какъв начин живеете. Доказано е, че алкохолът, тв приемникът, пакетираната храна, всичко това води до роботизиране, тъй че стопираме да усещаме и живеем като в матрица – в непрекъснат стрес и изтощеност. Пробвайте да премахнете алкохола, цигарите, тежката храна и прибавете повече спорт, разходки, плодове и зеленчуци, 2-3 литра вода дневно и витамини.

Не всичко е единствено логика на психиката. Физиологията също има значение. Не гледайте тв приемника, до момента в който хапвате. И в случай че може, изобщо не гледайте тв приемника. Отделете това време на вашето семейство или творчество. За секса също би трябвало сила !

Прекрасни двойки, след 10 години взаимен живот буйният секс едвам в този момент стартира! Обаче, с цел да се случи това, би трябвало вие да го изберете и да го желаете. Бъдете любящи към колегата си и себе си и всичко ще пристигна на своето място.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР