Когато се колебаете какво да облечете в поредния работен ден

...
Когато се колебаете какво да облечете в поредния работен ден
Коментари Харесай

Стайлинг вдъхновение за тази седмица: Моника Белучи и 50 нюанса черно

Когато се колебаете какво да облечете в следващия работен ден или за някое особено събитие, а ви се желае да сте безупречно елегантни, просто посегнете към нещо черно. Наскоро ви за какво total look в този типичен цвят постоянно ще наподобява изтънчено и ви сервира следващото доказателство. Говорим за стайлинга на безконечната жена, която рядко можем да забележим в нещо друго, друго от черно. От миди рокля по тялото до костюм, актрисата ни демонстрира разнообразни разновидности по какъв начин бихме могли да го носим сега. Именно в черно неотдавна се появи Моника и на корицата на съветския Harper’s Bazaar, както и на китайското списание Schon!

Освен избора на цвят, другото сплотяващо при фрагментите е аксесоарът, с който е стилизирана и който се завърна на стилната сцена тази зима, а точно балаклавата. Видяхме я освен на стилния подиум при марки като Miu Miu, Marine Serre и Cecilie Bahnsen, само че и измежду street style вдъхновенията и все пак тя провокира спорни реакции. Но пък стилната промишленост обича да съживява понякога такива спорни неща – тъкмо като кроксовете, джапанките и ugg-совете.

Не знаем дали ние бихме носили балаклава, само че сигурно на фотоси наподобява добре. Дали вие ще се поведете по вълната на трендовете, е въпрос на персонален избор. Но какво и да облечете, е значимо да го носите решително и с цялата женствена външност, която притежавате. Точно като Моника Белучи. И в случай че имате на разположение черен, чифт стилето и блестящо алено червило, не се поколебайте да ги разноските тази седмица, даже и без мотив! Защото както споделя самата актриса: " Една жена е неповторима, когато е себе си, когато се усеща добре в кожата си, само че това лишава цялостен живот. "

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР